Szilvágyi László képviselő

Mi kétezren, kerületi zöldek....

2014. október 13. - Szilvágyi László

A függöny lehullt, az előadás végén taps csendült fel. Orbán Viktor saját szabályai szerinti színdarab Gyurcsány Ferenc asszisztálásával lement. Az ég mentsen most minket a napokban megtartandó kormányüléstől, reméljük, hogy nem kell átélnünk újra azt amit Öszödön kaptunk 2006-ban. Mi LMP-sek szerte az országban, és szűkebb hazánkban itt Palotán is, ott leszünk a vártán, és továbbra is figyelünk és őrködünk a közpénzek felett, és ellenőrizzük a helyi hatalmat bárki is legyen az.

koszonjuk_szmajli.jpg

Az első szó a köszöneté, természetesen, mindenkinek aki elment szavazni,

és azoknak külön is, akik szavazatukat az LMP jelöltjeire adták!

Köszönjük a tagjainknak és szimpatizánsainknak, azt az emberfeletti munkát amit ebben az évben és ebben a három választási kampányban nyújtottak. És köszönjük családtagjainknak, ismerőseinknek rokonainknak, azt a mérhetetlen türelmet amit felénk e nehéz időszakban tanúsítottak. Köszönjük kerületi szövetségesünk a Negyedik Köztársaság párt segítségét és munkáját is.

Az LMP - az után, hogy a baloldali bukott panoptikum 2013-ban megpróbálta bedarálni - újfent bizonyította, hogy életképes és alternatívát nyújtó zöld politikai erő. Országosan 45 képviselői hellyel, Budapesten minden kerületben ahol indultunk képviselővel várjuk az elkövetkezendő öt év helyi közéleti munkáját. Egyet ígérhetünk, folytatjuk azt a következetes és szakmai munkát amit eddig nyújtottunk, és nem hagyjuk, hogy a levitézlett pártok kisajátítsák maguknak lakóhelyünket.

Szűkebb lakóhelyünkön, szeretett XV. kerületünkben, gratulálunk Hajdú László úrnak a polgármesteri választás győztesének. Bár sok-sok dologban nem egyezik a véleményünk, azért remélem ezen felül emelkedve mind a húszan, megválasztott képviselők, Palotáért fogunk dolgozni a jövőben, párt állástól, és főleg pártérdektől függetlenül.

Az is kiderült, hogy kerületünkben a László Tamás féle vezetési stílus megbukott. A Fidesz ugyan megtartotta a képviselő testületben erős súlyát de az tisztán látható, hogy az akarnok stílust, és az egyeztetések hiányát mi "Palotaiak" megtoroltuk. Legyen ez intő jel Hajdú úrnak is a jövőre nézve.

Az LMP helyi szervezete büszke az elért eredményeire. Képviseletünk megmaradt, szavazótáborunk 2010-hez képest mérhetően nőtt, és nagy esély van arra, hogy zöld programunk egyes elemeit meg tudjuk valósítani majd a képviselő-testületben. Amire felhatalmazást kaptunk, azt fogjuk tenni. 

Az esélyt megtartottuk arra, hogy Palota Budapest zöld kapuja lehessen, és az ehhez vezető munkához kérjük az Önök segítségét a jövőben is. Kérem, keressenek minket, kérjenek minket számon, csatlakozzanak szervezetünkhöz, hogy élhető és szerethető legyen a XV. kerület.

Hiszen ne feledjük a múlt vörös, a jelen narancs, de a jövő zöld!

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr156786181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása