Szilvágyi László képviselő

Vitázzunk egyet! – Nyílt levél Gyurkovics Miklós önkormányzati képviselőjelöltnek

2019. szeptember 22. - Pandras

Tisztelt Képviselőtársam, kedves Miklós!

A választópolgárok ajánlása alapján mi ketten lettünk esélyesek arra, hogy a következő 5 évben munkánkkal szolgálhassuk Rákospalota 2. választókörzetének lakosságát, ötleteinkkel aktivitásunkkal és a meghallgatás képességével segítsük az itt élők boldogulását.

Alapos utánanézés és 9 év közös munka után sem találtam nyomát az eddigi munkádban, a jegyzőkönyvekben, a hozzászólásaidban, az emberekkel való beszélgetések közben, miként végezted ezt a szolgálatot az elmúlt 9 évben.
vitakep_1.jpg Az én véleményem az, hogy ennek a körzetnek egy aktív, kezdeményező fejlesztéseket javasló képviselőre van szüksége, aki valóban képviseli az itt élők véleményét, és kijárja a kerület vezetésénél a szükséges forrásokat a fejlesztéshez.

Én a programom egy kis részletét már bemutattam (a többit is hamarosan olvasni lehet), amire reagálni csak a Lokál "újságírójával" együttműködve tudtál, akkor is tudatlanságokat és valótlanságokat állítva. Bár tudom, hogy egy kampányban sok minden „megengedett”, de talán érdemes lenne egyenesen velem szemben kiállni, mint a suttogó és fizetett hazug kormány propaganda mögé bújni. Persze ez csak az én véleményem.....

A kulturált vita, az elképzelések egyeztetése csak segíthet a választók döntésében, szerintem ez fontos lehet az itt élők életében. Valójában semmit sem tudunk elképzeléseidről, mit szeretnél tenni a jövőben a választókért, a közösségért, hiszen az elmúlt 9 évben egyszerű gombnyomogató voltál ismeretlen és érthetetlen erők utasítását teljesítve.

Ezért egy vitára szeretnélek meghívni október 10-én csütörtökön, 17:30-ra. A helyszínt biztosítom. A lényeg, hogy legyél ott és mond el, hogy 9 év önkormányzati képviselőség után, miért inkább rád szavazzanak az itt lakók.

Üdvözlettel: Szilvágyi László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr3915125444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása