Szilvágyi László képviselő

Mindenki összefogott a XV. kerületért!

2019. augusztus 12. - Pandras

Történelmi időszakot élünk meg, hiszen 2019. augusztus 8-án az összes parlamenti párt, valamint több civil szervezet is megállapodott abban, hogy közös polgármesterjelölttel és közös önkormányzati képviselőjelöltekkel indulunk el a 2019. évi önkormányzati választáson a XV. kerületben.

Na jó, azért nem teljes az összefogás, hiszen mind a FIDESZ, mind a Mi Hazánk mozgalom nem részese az összefogásnak, talán érthető okokból.

Sok mindennel lehetett az LMP-t mind országos, mind kerületi szinten támadni (még ha sokszor nem is jogosan), de az egészen biztos, hogy (akár a képviselő-testületi üléseken, akár azokon kívül) minden esetben a kerületben élők érdekeit és akaratát tartottuk szem előtt.

Ezért is döntöttünk úgy (na meg látva a FIDESZ elmúlt féléves kerületblokkoló munkáját), hogy a DK, az MSZP, a Párbeszéd, a Momentum, a JOBBIK, a RÁTE, a Szolidaritás és a Mindenki Magyarország Mozgalom helyi vezetőivel együtt, hogy elég volt a FIDESZ-ből. Ezért közösen indulunk el a 2019. évi önkormányzati választáson.

csoport.jpg

Azonban azzal, hogy megtörtént a teljes összefogás, attól még az ellenzéki szavazók nem dőlhetnek hátra. Nos, szerintünk nem csak az összefogás lesz történelmi, hanem az a szintű erőforrás és médiahadjárat is történelmi lesz, amit a FIDESZ be fog vetni a kerületben annak érdekében, hogy továbbra is a markában tartsa Rákospalota, Újpalota és Pestújhely jövőjét.

Nem elég az, hogy a szavazólapon a FIDESZ és a teljes összefogás jelöltjeire szűkül majd a választási lehetőség.

Bizony Önökre, aktív állampolgárokra és szavazókra gondolunk. Az Önök segítsége nélkül minden erőfeszítésünk kevésnek bizonyulhat.


aktivista_banne.png
Segítsen nekünk a kampányolásban, a szavazatszámlálásban, vagy akár csak aláírással, hogy elindulhassunk a választáson!!!

 KATTINTSON ERRE A LINKRE, olvassa el a szükséges dokumentumokat, és

Jelentkezzen

Aláírónak, Aktivistának, Támogatónak, Szavazatszámlálónak!!!

2019. október 13-án szavazzon Mindenki a Tizenötödikért!

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr2215003860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása