Szilvágyi László képviselő

Petíció a képviselők fizetésének felfüggesztéséért!

2019. május 02. - Pandras

Kerületünk gyakorlatilag kivéreztetett állapotba került. Minden, ami eddig jó és megszokott volt (nyári táborok biztosítása, civil szervezetek támogatása, stb.) nem tud megvalósulni, hiszen mint tudjuk egyes képviselők egyszerűen nem képesek a kerület költségvetését megszavazni.

Igen, A FIDESZ-ről és az őket támogató független képviselőkről van szó. Ők képesek voltak saját kedvük szerint úgy módosítani a költségvetést, ahogyan nekik tetszik. Mégis, a költségvetés teljes elfogadására NEMET mondanak. Láthatóan számukra abszolút jó ez az állapot.

penz.png

Többek között ezért is nyújtottam be javaslatot, hogy amíg nincs költségvetés, addig ne kapjanak a képviselők tiszteletdíjat. Nem meglepő módon ezt sem tudták támogatni.

Vagyis igen a fizetésre, és nem a kerület működésére!

Úgy vélem a költségvetést támogató képviselők, amit tudtak megtettek.

Eljött az idő szerintünk, hogy a kerület lakói és a kerületben dolgozók is kifejthessék véleményüket!

Ezért petíciót indítunk annak érdekében, hogy ne kaphassanak a 15. kerületi önkormányzati képviselők tiszteletdíjat addig, amíg nem kerül elfogadásra a kerület költségvetése.

A petíciót utcai standjainknál, illetve EZEN A LINK-en is ki lehet tölteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr9614798278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása