Szilvágyi László képviselő

Rákospalota jövője II. - Kossuth és Deák utcai rendelők felújítása

2019. október 02. - Pandras

Kerületünkben az egészségügyi rendelők állapota és felszereltsége (pártól eltekintve) sajnos nagyon jól tükrözik az országos állapotokat. Sok rendelő elavult állapotban van, bár kisebb foltozások történtek ugyan az elmúlt években, de ez távolról sem mondható elegendőnek.

Rákospalota lakóinak túlnyomó része a Kossuth utcai, illetve a Deák utcai orvosi rendelőhöz tartozik. Nem hiszem, hogy bárkinek be kell mutatni az ott uralkodó állapotokat. Úgy gondolom, hogy egyetlen szerencsénk az, hogy az ott dolgozó házi orvosok, egészségügyi dolgozók az elfogadhatatlan állapotok ellenére kitartanak mellettünk, és a legjobb tudásuk szerint gondoskodnak kerületünk lakóiról.
lmp_szilvagyi_laszlo_bannerek_kossuth_utcai_rendelo_1500px_x_800px.png

Nincs mese, a következő 5 évben, de amint csak lehet, rendezni kell a Deák és a Kossuth utcai rendelők sorsát.

A Kossuth utcai rendelőnek találtunk egy megfelelő helyet a közelben, és a tervezési munka is elkezdődhet. Erről az önkormányzat, illetve maga a képviselő-testület a legutolsó ülésén már döntést is hozott. Így ez szerencsére nem csak kampányígéret lesz. A folyamatot elindítottuk, és az 5 éves ciklus végéig be is fejezzük. 

Az orvosi ellátás a Deák utcai épület sorsától függetlenül megoldásra kerül, és méltó helyen fogják ellátni Rákospalota lakóit a Deák utcai háziorvosok is.
lmp_szilvagyi_laszlo_bannerek_deak_utcai_orvosok_1500px_x_800px.png

Összességében, rövid úton neki fogunk kezdeni a rendelőintézetek felújításának! El kell végre jutnunk oda, hogy 21. századi igényeknek megfelelő és ami még fontosabb, az egészségügyi dolgozók munkáját segítő intézményeket biztosítsunk!

 

Kérem szavazzon rám október 13-án, hogy elkezdhessem ezt a munkát!
Keressen a szavazólap első helyén!

laci_szoro.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr3715186712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása