Szilvágyi László képviselő

A munka büdös, de a pénz kell a FIDESZ-nek

2019. április 02. - Pandras

Újabb mélypontra érkeztünk. A 15. kerületi FIDESZ és úgy tűnik elvhű csatlósa Móricz Eszter a ma 16:00-kor kezdődő testület-ülést megpuccsolták. Most már nem csak a költségvetést nem engedik tárgyalni, hanem űgy tűnik semmit. Így tényleg működésképtelen lehet a kerület.

Miről is lett volna szó?

Nem a költségvetésről, egyelőre. Több, a kerület fontos ügyeit érintő kérdés mellett az is napirenden lett volna, hogy amíg nincs a kerületnek költségvetése, addig a képviselők ne kapjanak tiszteletdíjat.

felhaborito.jpegforrás: 444.hu

Nos, most már kijelenthetjük, hogy a 15. kerületi FIDESZ-nek két dolog fontos: a saját zsebük karbantartása és a 15. kerület ellehetetlenítése.

 

Úgy gondolom, hogy ezzel a mentalitással, egyik kerületi fideszes képviselő se vegye a bátorságot, hogy újra akarja majd választatni magát a 2019-es önkormányzati választáson.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr8414734481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása