Szilvágyi László képviselő

Rákospalota jövője – bemutatom választási programomat

2019. szeptember 25. - Pandras

Az aláírásgyűjtési időszak hivatalosan is lezáródott. Akit lehetett nyilvántartásba vettek, mint képviselőjelöltet. A kampánynak most az a része következik, amikor mi képviselőjelöltek bemutatjuk programunkat.

A hátralévő szűk három hétben igyekszem minél szélesebb körben, mindenki számára elérhetővé tenni programomat, mivel már előre szeretném láthatóvá tenni, hogy megválasztásom esetén a következő 5 évben miért is fogok dolgozni, mit is fogok képviselni a 2-es választókörzetet illetően.

Az egész kerülettel kapcsolatos programunkat ezen a felületen tudja megtekinteni.

kep_1.jpgA következő három hétben a blog oldalamon témánként külön-külön fogom bemutatni Önöknek programomat, hogy arról igény esetén vitázni és egyeztetni lehessen Önökkel.

Bízom benne, hogy a programom elfogja nyerni szimpátiájukat, továbbá, három hét elteltével, ha lesz olyan, amit úgy gondolnak kihagytam, kérem jelezzék majd számomra.

Tudom, sokan már a legelső mondatnál megkérdezték magukban, mi szükség van erre, hiszen bármi is lesz a választás eredménye úgy se fog változni semmi. Részint teljesen érthető sokak részéről ez a reakció és hozzáállás.

Szerintem azonban a mostani választás túl azon, hogy igen szorosnak ígérkezik, a jelöltek, én legalább is biztosan nem csak azért szeretném minél szélesebb körben bemutatni a programomat, hogy minél többen szavazzanak rám (persze ez is fontos :) ), hanem a választás után, illetve a következő választásnál legyen mit számon kérni rajtam, miszerint megdolgoztam-e az Önök bizalmáért.

Na, de ne rohanjuk előre. Addig is, ha idejük engedi a majd bemutatott programomat, kérem hasonlítsák össze ellenfelem programjával, illetve kérem nézzék meg mindkettőnk munkásságát az elmúlt 9 évről, amíg képviselők voltunk. Az eddigi munkáimat ezen oldalon és a Facebook oldalamon is megtekinthetik.

Amennyiben tudja támogatni a programomat, és szeretne valódi fejlődést Rákospalotán, kérem október 13-án szavazzon rám.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr8815161188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása