Szilvágyi László képviselő

Ha egy pofon a földhöz vág, mikor felkelsz legalább vegyél fel onnan valamit....

2019. május 27. - Pandras

Az első szó az Európa parlamenti választás után természetesen a köszöneté. Minden egyes választópolgárnak köszönjük, hogy élt választójogával, és részt vett a szavazáson. Külön köszönöm, annak a közel 800 kerületi lakosnak a voksát, akik megértették, hogy Európában szükség van a zöld értékek képviseletére, és az utolsó órában vagyunk, hogy megmentsük földünket. Nem mellékesen köszönjük Európa polgárainak, hogy 71 zöld képviselő dolgozhat majd értük a jövőben az Európai Parlamentben.

r4u.jpg

Sajnos üröm is kerül az örömbe, hiszen magyar zöld képviselő nem került megválasztásra, mert mint mindig, most is megelőzte más a legfontosabb problémánkat a szavazók döntésének meghozatala közben. Reméljük nem késő, és unokáink még itt élhetnek majd a Föld nevű bolygón. Gratulálva az összes megválasztott képviselőnek, jelezném, ez innen ez az Ő feladatuk! a mamutcégek érdekei helyett a jövőben nekik kell majd megvédeniük földünket.

A másik nagyon rossz hír, hogy ezt a választást is a Fidesz nyerte, és bár többen majd most győztesként ünneplik magukat, azonban csak annyi történt, hogy ugyanazt az ellenzéki tortát, most máshogy szelte a kés....

Holnap reggel természetesen újra fel kell kelni, és tenni tovább a dolgunk, együtt az országért, együtt a kerületért. Dolgozni az Orbáni rezsim leváltásán, dolgozni kerületünk fejlesztésén. Birtokában azzal a tapasztalattal, amit ma este megszereztünk.

hiszen ha ....Ha egy pofon a földhöz vág, mikor felkelsz legalább vegyél fel onnan valamit....

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr4214863264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása