Szilvágyi László képviselő

Tüntetés után, kérdezzük meg a kerület pedagógusait!

2016. április 05. - Szilvágyi László

Lezajlott jó pár pedagógus tüntetés, és a "Habony-művek" mocskolódó hadjárata sem tudta szétverni azt a csapatot, mely úgy gondolta fel kell emelni a szavukat az ostoba és egyeztetés nélkül létrehozott központosítás ellen az oktatásban.

Azt gondolom mindenkinek tennie kell azért hogy gyermekeink megfelelő színvonalú oktatásban részesüljenek, és úgy kerüljenek ki az oktatási rendszerből, hogy elmondhassuk a tőlünk - és a kormánytól - telhetőt megtettük, felkészítettük őket az életre.

klik.jpg

Forrás: abcug.hu

Sajnos azonban kormányunk inkább stadionokat épít két ballábas focistáinknak, és például az oktatásból kivont forintokat értelmetlen látvány és presztízs beruházásokra költik el.

Most azonban a kormány is meghátrálni látszik. Úgy gondolják itt az ideje megszüntetni az átgondolatlan és abszurd KLIK intézményét. Sajnos azonban nem látjuk miként és hogyan egyeztetnek az érintettekkel, mert mi úgy látjuk, hogy a létrehozott "kerekasztal" nem hatékony módja a vélemények becsatornázásának.

Sokat gondolkodtunk, mit tehetnénk az önkormányzatban annak érdekében, hogy segítsük a majdan létrehozandó új szisztémának a sikerét.

Arra jutottunk, hogy a legfontosabb a helyi pedagógus szakemberek megkérdezése lenne, már csak azért is, hogy legyen mit képviselnie országgyűlési képviselőnknek, ha majd eljön a kormányzati vagy parlamenti egyeztetések ideje.

Ezért tisztelettel a következő levelet küldtük el Hajdu László Polgármester úrnak, és az oktatásért felelős bizottság tagjainak:

Tisztelettel reméljük, hogy az Önkormányzat vezetése átlátja a lehetőséget arra nézvést, hogy talán most van lehetőségünk beleszólni a dolgok alakulásába, és nem csak az elmúlt hat évben látható végrehajtó kar szerepét tudjuk betölteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr518560802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása