Szilvágyi László képviselő

Verseny Palota legsunyibb sündisznócskája címéért?....avagy hihetünk-e még a Gyucsány-Orbán paktumnak?

2016. március 01. - Szilvágyi László

Óriási a verseny, hogy a kerületi DK-Fidesz-MLP koalíció tagjai külön-külön miként tudják magukról levakarni az Újpalota-Astoria villamos meghiúsulását.

Hol vannak már azok az idők, mikor országgyűlési képviselőnk osztotta az észt, hogy Ő MAGA LÁSZLÓ TAMÁS választotta ki a megfelelő terveket a mi kis villamosunkkal kapcsolatban, el is hívta a főpolgármester-helyettest, aki tájékoztatott minket, hogy ha tetszik, ha nem: a villamos megépül.

b68y3asc.bmp

 

Hinni már nem érdemes a villamosban, sőt a képen látható úriembereknek sem mindig.

Már más szelek fújnak. Elég, hogy Hajdú polgármester úr besétál Tarlós főpolgármester úrhoz, és már szó sincs villamosról. Már máshogy gondolják. 

Mi benyújtottunk egy javaslatot, hogy az önkormányzat kérdőív formájában mérje fel Újpalota lakosságának véleményét és igényeit a villamossal kapcsolatban. A gigakoalíció képviselői, akik mindenáron akarták ezt a villamost, még azt sem támogatták, hogy a képviselő-testület vitázzon és döntsön róla. Ugyanis leszavazták a testület napirendjéről.

Sajnos sem az építésről, sem a törlésről nem kérdezték meg a lakosságot!

 

Így van ez kedves palotai emberek, magasról tesz a DK-Fidesz-MLP koalíció a véleményükre. Az LMP kíváncsi lett volna, mi MI LENNE A KERÜLETI LAKOSOK elképzelése. 

De most beindult a sunnyogási verseny.......

Két nagyon komoly és eltökélt versenyző van, egyik oldalról a DK-Fidesz-MLP koalíció részéről:

"Bal" sarokban Király Csaba képviselő úr:

kiralycsaba.png

Aki miután a bizottsági ülésén nem mond igazat, a testületi ülésen már inkább sunyítani akart, és azt javasolta, hogy NE IS KÉRDEZZÜK MEG a palotai polgárokat, mert sokkal kellemesebb hátulról sötétben sunyin rágalmazni.

"Jobb" sarokban nagy barátja és bajtársa dr. Pintér Gábor:

drpintergabor.png

Aki hátulról mozgatja a Fidesz frakciót, és bemondja a "biorobot" brigádnak, hogyan is nyomják a gombot, és természetesen szavazataikkal MEGAKADÁLYOZZÁK, HOGY MEGKÉRDEZZÜK A KERÜLET LAKÓIT.

De a verseny vége természetesen összeborulás és közös öröm a tekintetben, hogy ismét sikerült valamit közösen elsunnyogni, eltussolni, negligálni..... és ez az Önök véleménye..... Szép csapat ez a DK-Fidesz-MLP koalíció......

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr798432688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila752 2016.03.03. 09:46:23

Jónapot kívánok.
Szeretnék pár szót hozzászólni a témához.
Mindenek előtt szeretnék köszönetet mondani Főpolgármester Úrnak, hogy kedvenv villamosunk a 12-es villamos NEM szünt meg, többségben az közlekedik. Köszönjük Főpolgármester Úr. Sajnos, ha a hajdu bandán múlt volna, már nemlenne, buszok lennének helyette. Mintha nemlenne így is túl sok busz, és ennek következtében akkora SZMOG, hogy ez már nemcsak egészségtelen, de ha így folytatódik, akkor akár veszélyes mértékű is lehet, a sok busz miatt! Örömmel értesültem róla, hogy a XV. kerületbe is megkezdődik a kötöttpályás közlekedés fejlesztése. Szomorú vagyok azonban, mert ahogy hallom, csak újpalotáig fog menni az adott villamos. A Rákospalotaiakra meg nem gondolnak. Megosztottam Önökkel Rákosplaotai kötöttpályás közlekedést érintő tervem. Jó terv, és bár pénzbe kerül, igen. Azonban ha elkészül, onnantól kezdve megszünhet a SZMOG. Ugyanis kötöttpályás közlekedéssel kétirányú közlekedés valósulhatna meg Rákospalotáról, egyenest a belvárosba két irányból. Egyik a jelenlegi 62-es villamos, ami a Máv Telepről a Blaha fele jár. A másik a 12-es villamos, ami jelenleg angyalföld kocsiszínig jár. A 12-es villamos lemenne a Lehel Térre közvetlen. A 62-es pedig valahogy a 12-es villamos környékéről járna a Blaha felé. Csökkennének a buszok, kitisztulna a levegő, nem lenne többé SZMOG, és SZMOGRIADÓ sem. A szmogriadó ugyanis nem megoldás semmire. Gyökerestől kell megszüntetni a problémákat. Mi más lehetne megoldás, mint a kötöttpályás közlekedés fejlesztése, buszok kötöttpályás közlekedésre váltása errefele is. Ez a terv, amit leírtam jól látható, mennyivel jobb lenne, ha megvalósulna. A 12-es villamossal nincs sok teendő, azt csak ki kell hosszabbítani. Az útvonala meglenne, csak a 14-es járat használja. De a 12-esnek is ki kellene venni a részét a Lehel Térből. Végülis tudtommal eredetileg a 12-est illeti a Lehel Tér. Hát ideje lenne lépni valamit az ügyben, hogy így is legyen. A 62-es járat pedig. Felvázoltam az útvonalat, hol lenne a legjobb elhozni a 12-es környékére. Költséges intézkedés igen. De ha elkészül, többszörösen megtérül! Gondolkozzunk csak. Mi a fontosabb? A pénz, vagy normális gyors, kényelmes, pontos közlekedés? Vagy a busz, ami lassú, összevisszajár, és nem kényelmes. Gondolkozzunk csak. Persze a hajdu bandának erre is lenne mondanivalója. De kit érdekel? Nem őket kérdezem. ők maradjanak ki a játékból. Ismerjük jól az álláspontjukat! Mindent szétverni, és csak busz legyen. Ezt akarják! Mondjunk NEM-et akaratukra!!!
süti beállítások módosítása