Szilvágyi László képviselő

Kérés nélkül kertek alatt jön, a ki tudja milyen villamos.....

2016. január 29. - Szilvágyi László

Csütörtök este újra eljöttek az újpalotai villamos megálmodói a kerületünkbe, hogy elmondják azt, ami még nincs átgondolva, nincs lerajzolva, nincs egyeztetve, de eldöntve már el van. Csak éppen az újpalotai lakosok nélkül....

Nem volt viszont jelen a kerületet valójában irányító FIDESZ vezetés részéről senki sem. A nagy megálmodó László Tamás is csak segédjét és megbízottját Hajdú Lászlót küldte a lakossággal szembenézni és védeni a villamos ötletét.

lala.bmp

Szerencsére a lakosok szép számmal jöttek és szép számú kérdést tettek fel, jelezvén újra és újra, az Ő véleményüket nem kérte ki senki az építkezéssel kapcsolatban.

Sajnos válaszokban nem bővelkedett ez az este, de azt már megtudtuk, hogy a projekt csúszásban van:).....ez jól jellemzi azt a szürreális folyamatot, mellyel megpróbálják lenyomni a lakosság torkán ezt a jelenlegi ismeretek alapján, amolyan semmilyen és hasztalan villamost.

Miért is mondjuk ezt:

Ennek a villamos projektnek kizárólag akkor van értelme, ha a jövőbeni villamos elmegy a belváros szívébe, és átmenve az Erzsébet hídon, csatlakozik a budai villamos hálózathoz!

Az összes többi csak felesleges pénzszórás, kormányközeli vállalkozók zsebének tömködése, és a kerület lakosainak kellemetlenségeket okozó látványberuházás.

A Lehet Más a Politika kerületi szervezete szerint nem hagyhatjuk, hogy kerületünket odadobják ismét a belváros érdekeinek kiszolgálása érdekében. Nem hagyhatjuk, hogy a sikertelen és milliárdokat felemésztő "Demszky-Tarlós rémálom" (a 4-es metró megmentése) érdekében a kerület lakosainak kelljen átszállniuk, és utazásuk kényelmetlenebb legyen.

Mivel a FIDESZ kvázi eltörölte Magyarországon a népszavazás intézményét, ezért a következő képviselő-testületi ülésen javaslatot fogok beadni, hogy a kerület postai úton, kérdőív formájában kérje ki a lakosság véleményét. Végre egyszer ne az valósuljon, amit egyes politikusok és rokonaik, hanem amit a lakosság szeretne. Hogy a FIDESZ is támogassa a kezdeményezésünket biztos ami biztos. Kezdeményezésünknek a Nemzeti Villamos Konzultáció nevet adjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr138330778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása