Szilvágyi László képviselő

Vége az aláírásgyűjtésnek – de a munka neheze most kezdődik

2019. szeptember 09. - Pandras

Az augusztus 24-én elindult aláírásgyűjtés a mai napon befejeződött. A 45 db szükséges aláírás helyett több száz aláírással támogattak a 2-es választókörzet lakói, hogy képviselőjelölt lehessek, amit ezúton is szeretnék megköszönni!
lmp_szilvagyi_laszlo_koszonjuk_banner_01_1200px_x_1200px.png
Az aláírásgyűjtés ideje alatt nagyon sok emberrel találkoztunk mind az utcán, mind hozzájuk bekopogtatva. Különböző értékrendű és politikai beállítottságú embert ismerhettem meg. Viszont egy dologban mindenki egyetértet: valódi változásnak kell történnie 2019. október 13-a után a kerületben.

Mind a kerülettel, mind a 2-es választókörzettel kapcsolatban voltak és vannak terveink és javaslataink, de az elmúlt két hét még több helyi megoldandó problémára mutatott rá. A problémákról, de főleg azok megoldásáról, vagyis a választási programomról a következő 1 hónapban fogom tájékoztatni minél szélesebb körben a választókörzet lakóit.
mozaik.png
Ami megint bizonyos lett és megerősítést nyert, hogy ez a választás nem csak nekem, hanem a kerület, és a választókörzet lakóinak is (az eddigi választásokhoz képest) másról fog szólni. Hiszen az Orbán-kormány és a Fidesz, hiába darabolta szét teljes mértékben az ellenzéki pártokat, eljutottunk egy olyan határvonalhoz, amikor minden demokratikus ellenzéki párt összefogott, hogy az ország, és most a városaink, kerületeink ne legyenek a fideszes gazdasági oligarchák játszóterei. Ezért október 13-án (pár független, illetve indulásukkal a Fideszt támogató pártot és jelöltet leszámítva) két jelölt lesz a szavazólapon: a Fidesz jelöltje és a teljes ellenzéki összefogás jelöltje. Én az ellenzéki összefogás képviselőjelöltje vagyok a 2-es választókörzetben.

A választókerület lakóival történt beszélgetések után a feladatom egyértelmű és világos:

Az eddigi passzív, elérhetetlen és határozatlan képviselőt egy aktív, elérhető és határozott képviselő kell hogy váltsa, és én erre teszek ígéretet Önöknek.

 

A következő szűk egy hónap feladata a részemről az, hogy a 2-es választókörzet minden lakójához az aktivistáink és én személyesen eljussunk és megismerhessük egymást, beszélgethessünk a közös jövőnkről, a kerület fejlődéséről.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr5115050828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása