Szilvágyi László képviselő

Nem csak választást nyertünk, hanem bizalmat és felelősséget is

2019. október 16. - Pandras

Ezúton is szeretném megköszönni Rákospalota 2-es számú választókörzet annak a 1164 választójának, akik október 13-án engem tiszteltek meg bizalmukkal. Tony Stark után szabadon 1164 szeresen köszönöm a bizalmat!

Nem könnyű kifejezni azt az érzést, amikor 9 év listás képviselőség után egyéni körzetet tud nyerni az ember. Mindenképpen megható mind a bizalom, mind az eredmény, hiszen Rákospalota 6 darab körzetéből ketten voltunk azok, akik a szavazatok több mint 50%-át kaptuk meg, ami abszolút többséget jelent.

koszonom_1.jpg

Azonban a győzelmi mámorból gyorsan fel kell ébredni, mert 2019. október 13-a után, (10 év elteltével) nem a FIDESZ, hanem az ellenzéki pártok és képviselők kaptak 2/3-os felhatalmazást. Igaz a 15. kerületben (ellentétben más fővárosi kerületekkel és vidéki városokkal) nem a FIDESZ volt vezető szerepben. Igaz annyi ereje volt, hogy a kerületet blokkolni tudja. De ez már a múlt, és előrefelé kell tekinteni.

Előre kell tekinteni és fel kell kötni a nadrágot, hiszen október 13-án nem csak választást nyertünk, hanem bizalmat és felelősséget is. Mindkettő megszerzéséért hatalmasat kellett küzdenünk, de sokkal nagyobb munka lesz megtartani azt.

A következő 5 évvel kapcsolatban mindenképpen fontosnak tartom megjegyezni és leírni, hogy nem csak azokat szeretném és fogom képviselni, akik rám szavaztak. Én körzetes képviselőként Rákospalota 2-es körzetének minden lakóját képviselni szeretném, akár rám szavazott, akár nem.

A jövőben továbbra is konstruktív, a kerület érdekét szolgáló képviseletet fogok ellátni, így minden olyan előterjesztést támogatni fogok, ami jó a kerület lakóinak.

Zárszóként, elég sok programpontot mutattam be Önöknek a választási időszak alatt. Ezek közül több dolgot is kezdeményezni fogok az első testületi üléseken.

Szeretném megköszönni ….

Minden hivatali dolgozó munkáját, akik a választás előtt és a választás napján is rengeteg munkát végeztek annak érdekében, hogy a választás a törvényi előírásoknak megfelelően menjen.

Köszönöm szépen minden szavazatszámláló delegált munkáját, hiszen nekik kiemelkedő szerepük volt abban, hogy a választás szabályosan és probléma mentesen menjen le.

Külön köszönet a kampánystábomnak, akik sokat fáradoztak annak érdekében, hogy minél több választóhoz eljuttassuk programunkat és terveinket Rákospalota és a 15. kerület fejlesztésével kapcsolatban.

Végezetül ezúton szeretném megköszönni barátaimnak, családomnak a támogatást és kitartást a kampányidőszak alatt. Az ő támogatásuk nélkül nem ment volna!

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr9915224292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása