Szilvágyi László képviselő

Hazudtak a kerület vezetői a Neptunosoknak?

2015. október 06. - Pandras

Nem gondoltam volna, hogy a nyár előtti helyzethez képest lehet még lejjebb süllyedni, de úgy tűnik, sikerült. Egyrészt kiderült, hogy a piszkos 12 csapata kibővült. Hiszen azzal, hogy elfogadták a kormány 750 milliós „júdáspénzét” bebizonyosodott, hogy a FIDESZ, a DK, a Liberálisok, a RÁTE, és az EGYÜTT-PM (a kerületi gigakoalíció) nagyon jól kijönnek egymással, csak pénz legyen. Mindegy, milyen áron.

 gigakoalicio.jpg

Azt mondták a városvezetők tavasszal, hogy gazdasági okok miatt kell bezárni a Neptunt. Hosszasan hallgattuk, hogy az önkormányzatnak gazdaságilag nem érdemes fenntartani az iskolát, és a jó gazda szemlélet miatt kella Neptunos szülőknek áldozatot hozniuk. A kínai iskola biztosan nem költözik be, mert nekik elég az, ahol vannak. És egyszer csak megszavaztak 750 millió forintot a semmiből. Most már megéri majd fenntartani, mint olyan iskolát melynek iskola tanácsában László Tamás benne van. Bezzeg az elmúlt 25 évben egyetlen iskola nem kapott ekkora támogatást, a Neptunra pedig nem költöttek tudatosan semmit. Arról nem is szólva, hogy a családoknak beígért BKV bérlet támogatás is kint van az ablakban.

Sajnos azt kell, hogy mondjam, azok a kerületi állampolgárok, akik csak a DK-t, vagy a FIDESZ-t, a liberálisokat, esetleg a RÁTÉ-t vagy az EGYÜTT-PM-t támogatták, azok egyben a politikai ellenfeleikre is szavaztak. Ezek a pártok, és a képviselőik élükön Hajdu Lászlóval és László Tamással több, mint 21.000 szavazót vezettek félre. Jól láthatóan kéz a kézben járnak, legyen szó épületátadásról, vagy akár egy iskola kivéreztetéséről, gyerekeink jövőjéről.

Azt kell mondjam, ennyi arcpirító eseménnyel még nem találkoztam egyetlen testületi ülésen. Király Csaba képviselő (volt már MSZP-s, DK-s, RÁTÉ-s, EGYÜTT-PM-es) ezen a testületi ülésen képes volt nemet mondani arra, hogy egy kerületi állampolgár, egy volt Neptunos szülő hozzászóljon a vitához. Ennyit számít neki az állampolgárok véleménye. Igaz őt meglehet érteni, hiszen a helyi FIDESZ támogatásával lett a fiából bírósági ülnök.

Ez még hagyján. De az, hogy Hajdu László, aki csendben végig asszisztálja a FIDESZ ingatlan mutyiját, még kikéri magának, hogy egy szülő elmondja a sérelmeit, és nevén nevezi a polgármestert, mint felelős kerületi vezetőt.

Egy dolog viszont kiderült, a gyerekeink jövőjét a FIDESZ, a DK, a liberálisok, az EGYÜTT-PM, és a RÁTE 750 millió forintért simán feláldozza. El sem merem képzelni, hogy ezek a pártok még mennyi bőrt fognak lehúzni az emberekről a következő négy évben……

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr177916742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása