Szilvágyi László képviselő

Ne adjuk a Neptunt!

2015. április 15. - Pandras

Úgy tűnik idővel országgyűlési képviselőnknek (László Tamás fidesz) is romlani tud a hallása, hiszen saját hangjától nem volt képes meghallani több mint 300 szülő határozott állásfoglalását: Nem adjuk a Neptunt!

A Neptun Iskolához sok emlék fűz minket. Sok barátság, szerelmek és értékes emberi kapcsolatok jöttek itt létre. A Neptun erős összetartó közösségnek szolgált templomául. Ezt akarja mindenáron lerombolni, ha tetszik megszüntetni, beolvasztani, integrálni László Tamás országgyűlési képviselő a kerületi KLIK adminisztratív asszisztálása mellett.

stop.jpg

Sajnos újra és újra megdöbbenek azon, hogy egyes emberek miért nem képesek az együttműködésre, miért mennek konokul a maguk feje után?  A szülők és a tanárok részéről 5 szakmai javaslat is elhangzott, mi lenne a megoldás. Láthattuk, hogy ezeket kivétel nélkül le akarják söpörni az asztalról.

Ezúton szeretném kifejezni minden elismerésemet a szülök és a tantestület felé, hogy egységesen kiállnak az iskoláért, kiállnak a gyermekeinkért! Kiállnak az iskoláért, annak jövőjéért!

A Lehet Más a Politika XV. kerületi szervezete, ameddig ez nem volt szükséges, nem kívánt a Neptun Iskola bezárásával kapcsolatban, mint politikai szereplő megnyilvánulni, hiszen nem akartuk, hogy rásüthesse a fidesz propaganda gépezete a szülők megmozdulására a politikai jelzőt. Sajnos érezhetően nincs más megoldás. Ezért élve képviselői és politikai kötelességemmel:

- Az LMP a parlamentben kérdéssel fog fordulni Balog Zoltán szakminiszterhez, miért is akarják bezárni az iskolát

- Az LMP közérdekű adatkikéréssel fog fordulni Balog Zoltán miniszterhez, hogy milyen hatástanulmányok készültek, már ha egyáltalán készültek

- Én, mint önkormányzati képviselő szintén adatkikéréssel fordulok a XV. kerületi önkormányzat vezetéséhez, vajon nekik milyen információik vannak, amely az iskola bezárását indokolja?

- Önálló határozati javaslattal élek az önkormányzat felé, amely a fiatalok lakáshoz jutását támogatná, ezzel segítséget adva azok számára, akik gyermekvállalásban gondolkodnak.

Úgy vélem két fontos feladatunk van nekünk szülőknek, tanároknak, szakmai képviselőknek, és helyi politikusoknak: megakadályozni a Neptun iskola bezárását, és hosszú távú megoldást adni az iskolák fennmaradására! Én mindkettőben markánsan kifogom venni a részem, és erre buzdítok mindenkit!

NE ADJUK ODA A NEPTUNT!!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr177371448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Benn Húr 2015.04.16. 19:42:36

Érdemes lenne azt is megtudakolni, hogy László Tamás, aki nem más, mint egy mezei országgyűlési képviselő, milyen jogon avatkozik be egy államigazgatási hatósági ügybe?
süti beállítások módosítása