Szilvágyi László képviselő

Nyári tábor spártai körülmények között....????

2016. június 29. - Szilvágyi László

A június 28-án tartott képviselő-testületi ülésen büszkén dagadó keblekkel jelentette be a kerületet vezető Hajdu László a DK-Fidesz koalíció polgármestere, hogy a REAC stadionban valósítják meg az idei napközis tábort.

child-1477710_340.jpg

Azt gondolom, hogy abban a kerületben ahol százmilliókat dobálnak ki beruházásokat tervező ismerősöknek, ahol javasolják milliárdos hitel felvételét, ködös és kérdőjeles hátterű ingatlanfejlesztésre, ott nem hiszem el, hogy a gyerekeken akarnak spórolni a városvezetők. Igaz a Neptun iskolánál már láthattuk, hogy semmi se szent. Nem csak én, de a XV. kerületi is LMP felháborítónak tartja, hogy a kerületi gyermekeken akarnak spórolni a Gyurcsány-Orbán koalíció képviselői :(

Szerintem egyértelmű, hogy a gyerekeink teljesen más élményekkel (ha egyáltalán annak nevezhető) fogják zárni a nyarat, mint eddig.

Ezért is szeretném Önöket kedves szülőkegt megkérni, hogy kérem írják meg nekünk tapasztalataikat az idei táborral kapcsolatban.

Email címünk: bp15@lehetmas.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr948852568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása