Szilvágyi László képviselő

Ha kell, elmegyünk a falig!

2015. május 13. - Pandras

Bízom benne, hogy a Neptun iskola bezárásáról nem kell már sokat beszélnünk. Nem kell már sokat aludni, hogy reményeink szerint jó és mindenki számára elfogadható döntés szülessen az iskoláról, annak jövőjéről. Mi politikusok úgy gondolom minden tőlünk telhetőt elkövettünk: faggattuk a minisztert, igyekeztünk kinyitni a döntéshozók szemét sajtótájékoztatókkal, küzdöttünk az önkormányzatban......

tuntetes.jpg

Forrás: nyugat.hu

Viszont a Neptun iskola története szerintem most jutott el arra a szintre, amikor a politikusoknál sokkal nagyobb erővel rendelkezőknek kell ringbe szállniuk: a szülőknek, a tanároknak, a gyerekeknek… vagyis a helyi közösségnek.

Nagyon örülök, és reménnyel tölt el a helyi közösségi holnapi kezdeményezése, ahol hangot adnak gondolataiknak, fájdalmaiknak, és ami a legfőbb, javaslataiknak az iskola megmentésével kapcsolatosan!

Én ott leszek a TÜNTETÉSEN! És erre bátorítok mindenkit pártállástól függetlenül, hiszen itt mindannyiunk jövőjéről van szó.

Menjünk el minél többen! Támogassuk a Neptun iskola közösségét!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr497456736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása