Szilvágyi László képviselő

A piszkos 12

2015. május 01. - Pandras

Mély csalódottságomnak és egyben felháborodásomnak kell hangot adjak. Azt tudva lévő volt, hogy a FIDESZ 10 önkormányzati képviselője támogatni fogja a Neptun iskola bezárását. Mit is lehetett tőlük várni?! De, hogy két olyan képviselő is támogassa az iskola megszűnését, akik egyébként a Szolidaritás és a Rászorultakat Támogató Egyesület (RÁTE) nevű szervezetek tagjai.... nem hittem volna, még is ezt történt. 12 szavazattal úgy döntött a kerület képviselő-testülete, hogy a Neptun iskola (a szülők, a gyerekek, és a tanárok) szimplán gazdasági problémát jelent, amit meg kell szüntetni.

ezt.jpg

Mivel nem támogatták a képviselők, hogy név szerinti szavazás legyen, ezért itt lehet az utókornak megnéznie, hogy ki az a 12 képviselő, akik számára nem okoz gondot kilátástalan helyzetbe sodorni szülőket, gyerekeket, az őket tanító tanárokat:

Lehoczki Ádám – FIDESZ-KDNP

Gyurkovics Miklós – FIDESZ-KDNP

Merk Péter – FIDESZ-KDNP

Agárdi János – FIDESZ-KDNP

Csonka László – FIDESZ-KDNP

Báder György – FIDESZ-KDNP

Bitvai Nándor – FIDESZ-KDNP

Victorné Dr. Kovács Judit – FIDESZ-KDNP

Bencsics Lászlóné – FIDESZ-KDNP

Dr. Pintér Gábor alpolgármester (volt polgármesterjelölt) – FIDESZ-KDNP

Németh Angéla alpolgármester - RÁTE

Király Csaba – RÁTE és/vagy EGYÜTT-PM és/vagy Szolidaritás és/vagy DK (éppen mikor mi?!)

Azt javaslom minden szülőnek, tanárnak, és mindenkinek, akiket ezen képviselők semmibe vettek, hogy ezen a linken található elérhetőségeken keresztül fejtsék ki véleményüket a megválasztott képviselők felé. Talán végre eljut a fülükig, amit már 1600-an aláírtunk, és még többen kimondtunk: NEM ADJUK A NEPTUNT!

Lezárult egy fejezet, de koránt sincs vége! Látva, hogy az iskolabezárás terve sérti a tanulás és a tanítás szabadságát, valamint a jogbiztonságot, ezért Székely László ombudsmanhoz fordulunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr247418480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisztina Schnellné Füzy 2015.05.01. 19:54:40

Tisztelt (?) Képviselő Urak/Hölgyek, Piszkos 12! Én egy gyermekét egyedül nevelő anyuka vagyok, ami ebben az országban sajnos, már egy hátrány, hacsak azt nézem, hogy Önök állítólag teremtik a munkahelyeket, de engem valahogy senki nem akar foglalkoztatni, pedig nincs nagy elvárásom, de egy gyerek már hátrány! Most itt a szavazáson is ezt tapasztaltam, hogy egy gyerek Önöknek hátrány, főleg ha több százról van szó! Önök csak a számokat, statisztikákat és a saját zsebeiket nézik! A GYEREKEK NEM SZÁMOK, PÉNZBEN NEM MÉRHETŐK!!! Ha a Kontyfa utcai suliba kell mennünk, az bérleteket jelent! Persze lóghatunk is fejenként 16.000,- büntetésért! Olyan családokat akiknek a gyermekei, mint az én lányom is, fejlesztésre és "más" bánásmódra van szüksége leírnak, mint egy selejtezésnél lejárt szavatosságú terméket? Kényszerítenek minket utazásra, kiadásokra? Bedugják őket egy pincébe, hogy senki ne is láthassa őket? Mi ez?????? Ja! Gyorsan a szőnyeg alá kell söpörni a szemetet? Csakhogy mi nem szemetek, hanem emberek vagyunk, adózunk (ha van miből!) a gyerekeink a jövőt képviselik, még akkor is ha SNI vagy BTM-es gyerekekről van szó, hiszen ez nem egy betegség, hanem igény egy speciális, másfajta nevelési, oktatási módra, amit a NEPTUN iskola PEDAGÓGUSAI megadnak ezeknek a gyerekeknek! Így okosodnak, fejlődnek és akár zsenikké is válhatnak! Ehhez adja a NEPTUN a szakértelmet! Önök ezt el akarják venni a gyerekektől! Hol is van az egyenlő esély? Be akarják zsúfolni őket különböző magas létszámú osztályokba, hogy a statisztikájuk megfelelő legyen! Ezeknek a gyerekeknek, már egy osztályteremváltás is nehézséget okoz, nemhogy egy iskola! Kérdezem én! A piszkos 12 fogja minden reggel elmagyarázni a gyerekeknek ott állva a kapuban, hogy miért is nem járhatnak a NEPTUNBA amit szeretnek? Soha! Lelketlenek, szívtelenek! BZ is kiforgatta a neki ajándékozott szív értékét! Érzéstelenül, gátlástalanul! Egész éjjel forgolódtam, azt bánva, hogy mint szülő nem kértem szót. Igaz, Emilia és a többi NEPTUNÉRT lévő képviselő, tanár, szakszervezeti elnök és sorolhatnám, süket fülekre talált, akkor az én szavam szavam sem ért volna többet az övéiknél. Egyszerűen csak tehetetlennek érzem magam ezzel a királysággal szemben! Természetesen nem adom fel és ahol lehet kampányolok, ha kíváncsi valaki egyáltalán a véleményemre, mert eléggé egy szélmalomharcnak tűnik! Annak örülök, hogy ma az RTL főhíradójában szerepeltünk és az ország is láthatja, hogy mi folyik ebben a kerületben, valamint mennyi mindent megteszünk az iskolánk megmaradásáért! Példa értékű ez az összefogás! Mindenkit csak biztatni tudok a továbbiakban is, hiszen, még csak egy csata volt, a háború még nem dőlt el! A piszkos 12-nek üzenem, hogy lehet, hogy a zsebeik tele vannak, de a NEPTUN suli a hócipőjüket is telerakja, mert nem adjuk fel! Legyen ez a végszó! Piszkos 12 találkozunk még!!!
süti beállítások módosítása