Szilvágyi László képviselő

A XV. kerületi LMP a rajtvonalra állt!

2014. szeptember 14. - Szilvágyi László

Tisztelt kerületi barátaink, támogatóink!

A Lehet Más a Politika polgármesterjelöltje és mind a 14 egyéni választókerületi képviselőjelöltje felállt a rajtvonalra és minden körzetben szerepelni fog a szavazólapon.

Szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani a segítségért a sok bíztató mondatért, a felénk áramló szimpátiáért. Az egész ajánlásgyűjtés alatt éreztük a lakosság szeretetét és bizalmát, melyet pozitív szemléletű, programalapú kampánnyal és sikeres szereplésünk esetén konstruktív és építő ellenzéki hozzáállással szeretnénk meghálálni.

 

laci HVB_1.jpg

Polgármesterjelölt:
Szilvágyi László önkormányzati képviselő

Szilvágyi Lászlónak hívnak, 40 éves nős igazi palotai lokálpatrióta vagyok, egy bűbájos kislány édesapja. 3 hónapot leszámítva egész életemet a XV. kerületben, ebből 33 évet Újpalotán éltem le.A rákospalotai óvoda, a pestújhelyi közösségi ház – akkor „úttörőház” -, vagy a Pattogós utcai általános iskola, ahol szép emlékű osztályfőnököm világította meg először számomra, hogy a történelem alapvetéseiből egyértelműen következik: az akkori rendszer, bukásra van ítélve. Az első sportigazolás – a REAC akkori elődjénél, a Budapest Volánnál – az első gól, amit rúgtam, az első csók, az első pofon, amit kaptam, és az első, amit vissza is adtam. Ezek mind azt a gyökeret jelentik, amelyek ide kötnek. Ennek fényében nem túlzás kijelenteni én egy valódi „PALOTAI” vagyok.

Négy éve vagyok önkormányzati képviselő. Sok sikeres kezdeményezést tudhatok magam mögött. Több állampolgártól kaptam már visszajelzést, hogy egyedül voltam képes valódi ellenzéki képviselőként dolgozni az előző ciklusban, és eredményeket elérni a kétharmados többséggel szemben.

Választókerületi jelöltjeik:

1. választókerület - Arnold Ákos
Kerületben élő villamosipari szakember tagszervezetünk pénzügyi felelőse. A választókerületében él, ismeri az ott élők problémáját, és pontos elképzelése van a szűkebb lakókörnyezetének fejlesztésére

2. választókerület - Kovács Sándor
Kerületünkben élő fotós, újságíró, közéleti ember. Nagycsaládos, aktív lokálpatrióta. Megtiszteltetés számunkra, hogy az LMP színeiben indul a választásokon, és erősíti a csapatunkat.

3. választókerület - Szilvágyi László

A rákospalotai gyerekkor, az újpalotai fiatalság mind-mind megfelelő alapot biztosítanak arra, hogy kijelenthessem: ismerem, tudom a kerületet, és annak gondjait.

4. választókerület - Hajdú Zoltán
Régi kerületi tagunk. Pénzügyi elemzőként folytatja tanulmányait. Ismeri és érti az átlagember problémáját, segítőkész és humánus tagunk.

5. választókerület - Tóth Barnabás Felícián
Fiatal politológus tagunk. Pár éve költözött kerületünkbe, de már komoly elképzelésekkel bír Rákospalota "zöldítése" és fejlesztése érdekében.

6. választókerület - Hausen Alexandra
Fiatal biomérnök hallgató. Elsősorban a szociálisan elesett rétegeken szeretne segíteni. Sajnos sok munkája, lesz mert az eddigi városvezetés nagyon sok kerületi lakosról és családról vette le a kezét.

7. választókerület - Pósa András
Az LMP XV. kerületi szervezetének elnöke. Szociálpolitika szakon végzett az ELTE-n, születése óta a kerületben él. Alapító tagja a területi szervezetünknek, érti és érzi a választókerület problémáit és gondjait, hiszen ott él.

8. választókerület - Franka Tibor
Kerületünkben élő faipari-technikus, értékesítési területen dolgozó fiatal apuka. Elsődleges feladatának érzi a Kolozsvár utcai piac felújítását.

9. választókerület - Kertész Dániel
A Negyedik Köztársaság párt tagja. Fiatal lelkes és nagy beágyazottsággal rendelkező újpalotai ember. Méltó a bizalomra.

10. választókerület - Nikola Vanessza
Tapasztalt értékesítési szakember, aki ebben az évben csatlakozott csapatunkhoz. Igazi közösségi ember.

11. választókerület Plavecz Viktor
Az egészségügyben dolgozó fiatal és új tagunk. Mindene a sport! Egy közölünk, újpalotai emberek közül. Meglátásaival, javaslataival segíteni tud kerületünk fejlesztésében.

12. választókerület - Lugossy Lázár
A Negyedik Köztársaság párt tagja. Fiatal lelkes és ismert újpalotai ember. Méltó az itt élők bizalmára.

13. választókerület - Nagy Richárd
A Negyedik Köztársaság párt tagja. Fiatal lelkes és Újpalotáért tenni akaró ember.

14. választókerület - Sági Tamás Krisztián
A Negyedik Köztársaság párt észak-budapesti elnöke. Sok fiatalokat megszólító kezdeményezés elindítója. Kidolgozott tervekkel rendelkezik a lakótelepi ifjúság integrálása és képzése tekintetében.

Ez a lendületes és tettrekész csapat képviseli az Lehet Más a Politikát az önkormányzati választásokon. Találkozzunk az elkövetkezendő öt hétben a kampány során is, kérdéseiket megkeresésüket várjuk a bp415@lehetmas.hu elektronikus email címre.

Ne feledjük:

A múlt vörös, a jelen narancs, de a jövő az ZÖLD!

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr986677495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása