Szilvágyi László képviselő

Magyarország Európában, vagy Európa Magyarországon?

2014. május 21. - Szilvágyi László

Közeledik május 25. napja vasárnap, amikor is idén másodszor választjuk ki azt a politikai irányvonalat, mely úgy érezzük legbelül közel áll hozzánk, és most egy pici darabot belőlünk is eljuttat Európába.

Láthatóak az irányvonalak. Orbán Viktor szurkálja a ködöt aktívan. Miközben az Európából jövő milliárdokat "főmutyi" haverjai kezébe juttatja, akik rövid úton átjátszák Mészáros Lőrinc és a Közgép kezére, aközben itthon Európa ellen hergel. Akik ott ülnek a világ árulói, és azt hirdeti a Magyar nemzetnek harcot kell vívnia ellenük. Persze, hogy igazából ki ellen, azt csak az érti aki látja, Magyarország Európában van, és ez még így is marad vagy tízmillió évig. A valódi harc a gondolkodó és a narancsködön túllátó társaink ellen zajlik. Ők a miniszterelnök fő ellenségei! Akik megkérdezik, hogy rendben, a miniszterelnök háza sarkába stadion épül, de akkor minek neki V.I.P. parkoló? Akik megkérdezik, hogy rendben Andy Vajna remek filmeket csinál, de miként kaphatja meg a kaszinó jogokat pályázat nélkül? Akik megkérdezik, hogy rendben vannak az új statisztikai számok, de mikor kapják vissza a 3000.000.000.000 forint magánnyugdíjpénztári megtakarításainkat? És végül megkérdezik, hogy ha lassan statisztikailag árcsökkenés van, akkor hogy lehet, hogy egy tejföl 2011-ben 79 Forint volt, most meg 150?

orbán.jpg

Látható a szocialisták terve is. Túlélés és likvidálás. Túlélni valahogy a második harmadik helyen, és néhány kellemetlen embert elsüllyeszteni a brüsszeli "kádersüllyesztőbe", és remélni a kis szatelit pártok statisztikai elsüllyedését. Eddig is elég jól elüldögéltek a közös Szocialista frakcióban, menni fog ez ezután is.

A Jobbik szavazók helyében most nem lennék. Elkezdhetnek gondolkodni a nagy nemzeti hősök vagyongyarapodásán.

És elkezdhetnek azon gondolkodni, hogy a keleti nyitás a gyakorlatban azt jelenti-e, hogy oroszországi oligarchák érdekét szolgálva képviselik a hazánkat Európában?

És mikor Morvai Krisztina széles mosollyal közli, hogy szavazzanak reá, hogy képviseljen minket az Európai Unióban, mert szerinte ki kell lépni az Európai Unióból...akkor azért az ember eszébe jut valami:

Mi lenne, ha Európa lehetne Magyarországon?

eu kép.jpg

És ezt csak az LMP veti fel igazán. Egyetlen európai pártcsaládként az Európai Zöldek listavezetője látogatott el hozzánk.

Mi az LMP tagjai úgy gondoljuk, van esély Magyarországra is elhozni Európát, van esély túlélni a jelenlegi nehézségeket, és építeni egy környezetbarát új és lendületes Európát, melynek Magyarország fontos és hasznos tagja lehet. Mi ezért szeretnénk dolgozni, ehhez kínálunk listánkról igazi friss és lelkes arcokat.

Kérem, adjanak hát esélyt, tegyenek ránk terhet várjanak el tőlünk munkát és felelősséget, hogy elmondhassák, szavazatukkal esélyt adtak hazánknak és Európának.

Várjuk Önöket, és szavazatukat Május 25. napján most vasárnap.

A jövő zöld, szavazzon az LMP 6-os listájára

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr186191088

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A párt, amelyik ott sem akar lenni 2014.05.22. 22:23:46

Feltűnhetett a figyelmes olvasónak, hogy az LMP most nem különösebben töri magát, hogy bejusson az EP-be. A párt az országgyűlési választás előtt zöldbe borította a budapesti óriásplakáthelyeket és házfalakat. Az erős kampány, a baloldali összefogás te...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása