Szilvágyi László képviselő

Mi 3200-an....

2014. április 08. - Szilvágyi László

Véget ért Orbán Viktor saját választási társasjátéka, melynek szabályait saját igénye és elképzelése szerint alakította, melyet saját apparátusával lebonyolított és saját médiájával levetítetett. A porszem a gépezetében, hogy az LMP átment a vizsgán, és ott lesz a következő országgyűlésben, így kontrollálni tudjuk a következő négy év kormányzását.

Az első szó a köszöneté minden választópolgárnak aki elment szavazni,

azoknak pedig különösen akik minket támogattak a voksolás során!!!

koszonjuk_szmajli.jpg

Mi - a legutóbbi választás után kétszer annyian -  3200-an, akik az LMP szavazói vagyunk büszkén és reménnyel telve nézhetünk a jövőbe, mert sikerült a kerületünkben is megerősödnünk, hallattuk hangunkat, és voksainkkal jeleztük nem lehet minket leírni a közeli jövőben.

kitelepülés.jpg

Bár a végleges eredmény egyelőre a fémipari szakemberek kezében van azt már látjuk,hogy az önkormányzati választásokon nem lehet majd minket megkerülni, és jelentős befolyással leszünk a leendő polgármester személyére.

 A 2014-es év azonban a választási dömping éve. Már kezdődik is az Európa Parlamenti választásra való felkészülés. 20.000 ajánlást kell gyűjtenie az LMP-nek országosan, ehhez kérem segítségüket és támogatásukat. Megtalál minket kitelepüléseinken és irodáinkban.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr475987800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása