Szilvágyi László képviselő

Ön mire költene közös pénzünkből Rákospalotán a 2021. évben?

2021. január 04. - Pandras

Vészterhes időkben, meglopva, megrabolva a kormány által, de Rákospalota, Pestújhely, Újpalota önkormányzata megkezdte a 2021. évi költségvetés előkészítését. Ön mit fejlesztene Rákospalotán idén?

Írja meg, fotózza le, küldje el nekem! 

penz.jpgA bevételi oldal alaposan meg lett kurtítva a kormány által, a kerülettől elrabolt pénzt a Fradi pályára, motorversenypálya építésre, vadász kiállításra és persze a haveri cégek zsebébe juttatják inkább. 

A Fidesz-kormány mintha államilag központosított tanácsrendszer kiépítését kezdte volna meg, további forrásokat von el az önkormányzatoktól. Ezzel együtt is, érdemes gondolkodnunk, javaslatokat tennünk, hogy mire fordítsunk figyelmet és erőforrást a megmaradt pénzünkből a 2021. évben.

Minél konkrétabb a javaslata van, annál jobb! Ha fotó is van, még jobb! 
Várom javaslataikat emailben vagy facebook-on.

https://www.facebook.com/szilvagyilaszlolmp

laszloszilvagyi@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr2616370944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása