Szilvágyi László képviselő

Nem is tagadja a FIDESZ a kerületi pénzek kitalicskázását.....ez a módi náluk!

2020. december 08. - Pandras

Lassan két hét telt, hogy Pósa András a 15. kerület átláthatósági biztosa megtartotta éves beszámolóját, amely többek között a kerület egy volt gazdasági társaságának hanyag és aggályos működéséről szólt.

A beszámolóról első körben a kerületi honlapról tájékozódhattak a kerület lakói.

Az már sajnos tisztán látható és egyértelművé vált, hogy 2010-2014 között a FIDESZ miért is nem engedett a RUP-15 Kft. közelébe ellenzéki képviselőt, és miért nem támogatta az átláthatósági biztos kinevezését!vsz_20201126-lmp-sajtotajekoztato_008.jpg

Fotó: XVMÉDIA, Vargosz

Utólagosan, de kiderült, és dokumentumokkal alátámasztható, hogy a FIDESZES képviselők, többek között dr. Pintér Gábor által felügyelt, közpénzből működő cégnél nem okozott lelki törést a képviselőknek,

  • hogy a pályáztatások körében a törvényesség is kérdéses (a tisztán FIDESZES Felügyelő bizottság szembehunyása mellett)
  • hogy a cég a FIDESZ számlájára utalt tagdíjat és plusz támogatást is, ami felveti a tiltott párt finanszírozás kérdését!
  • hogy a cégnél dolgozók egy része plusz juttatást vett fel összesen 2,4 millió Ft értékben (kérdéses útnyilvántartásokkal fedezve)
  • hogy FIDESZES ügyvédi irodát bíztak meg közbeszerzésekben való közreműködésre

Ilyen is hasonló dolgok kerültek napvilágra, amire a FIDESZ érdemben semmit nem reagált, csak terel, mellébeszél, és sunyít.

Mindenki láthatja: így működött és mindig is így fog működni a FIDESZ.

Látható, hogy ha számukra kellemetlen, ki nem magyarázható dolog történik a házuk táján, akkor jön a kínos csend, vagy a félremagyarázás.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr7216323292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása