Szilvágyi László képviselő

A Fideszes helytartó már a spájzban van......?

2018. szeptember 12. - Szilvágyi László

Tegnap olyan történt kerületünkben, mely nyolc éves képviselői tevékenységem alatt nem történt még meg. Tisztán politikai okokból, kampány megfontolásból, gyávaságból és taktikázásból elmaradt a havi rendes képviselő-testületi ülés. Én azt gondolom ez a képviselők feladata, össze kell ülni és dönteni kell a kerület ügyeiről! Mélységesen felháborító, hogy idáig jutottunk........

A Képviselő-testület szabályzata világosan rendelkezik:

"A képviselő-testület július és augusztus kivételével havonta, a képviselő-testület munkatervében meghatározott napon, legalább egy rendes ülést tart. Az ülést indokolt esetben ettől eltérő napon is meg lehet tartani."

Az Alpolgármester Asszony (Németh Angéla), aki szeretné a jövőben vezetni a kerületet, nem meri összehívni a képviselő testületet!

stop_1.jpg

Azt írja a képviselőknek, hogy a szabályzatunk szerinti kötelező szeptemberi ülést, az új polgármester tartsa majd meg októberben.

Nyolc év képviselőség alatt azt már megtanultam, hogy a politikában sosem az a helyzet, mint aminek a helyzet látszik, de akkor vajon mi a valós helyzet?

 A "baloldali" társulat vérben forgó szemekkel fröcsög az interneten, miszerint mindenki fideszes áruló, mindenki galád és csúnya ember, aki nem hisz a "megújult" friss és üde baloldalban és nem fogadja el, hogy  Németh Angéla a nyerő jelölt!.......rendben de akkor miért nem tartja meg a testületi ülést?

20 év gyakorlata van képviselőként, Ő az egyetlen megváltó a kerületben.....rendben, de akkor miért nem tartja meg a testületi ülést?

Ő a második László Tamás után, aki alpolgármesteri jogköröket von el egy másik alpolgármestertől lakás kérdésekkel kapcsolatban, és a fóti buszon azt beszélik, már talán vissza is élhetett az elvont jogokkal.....rendben, de akkor miért nincs vér a pucájában megtartani a testületi ülést?

Sok-sok kérdés merül fel, de válaszok sehol. Valami azt súgja, szeptember 30. után érkeznek csak meg a válaszok. Ugyanis a kerületet vezetni kell, ahhoz mindenképpen szükséges 11 egyirányú szavazat.

b68y3asc.bmp

Vajon a régi motorosok már megállapodtak a háttérben?

Az egésznek kezd már kicsit furcsa színezete lenni. Jelenleg a hivatal tetszhalott állapotban van, mindenki várja a választást, az Alpolgármester asszony a kerület ügyei helyett kampányol. A fideszes képviselők kivonják magukat a munkából, látszólag kivárnak. A kerületet vezető képviselők között nincsenek valós politikai egyeztetések, nincsenek előre mutató találkozások.

Azt gondoljuk, hogy a választási kampány nem ok arra, hogy a testület munkája megálljon, kérjük a polgármesteri jogkörben eljáró Alpolgármester asszonyt, hogy szabályaink szerint gondoskodjon a havi rendes ülés összehívásáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr4014235907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása