Szilvágyi László képviselő

Nem a pozíciókra, a kerületre fejlődésére kell fókuszálnunk!

2018. június 04. - Szilvágyi László

Június 7-én lezárult egy korszak a kerületünkben. Az eddigi polgármesterünk saját döntése okán távozik a parlamentbe, mert a kerület vezetése helyett a parlamenti munkát választotta.

Kerületünk lakóinak dönteniük kell majd, merre haladjon tovább szűkebb hazánk, milyen elképzelésekkel kell rendelkeznie az ősszel megválasztandó új polgármesternek.

A Lehet Más a Politika az elmúlt nyolc évben bizonyította a kerületben, hogy kizárólag a kerület működtetésére és fejlesztésére koncentrál. Döntéseinket kizárólag a közösség érdekében, megfontoltan és konstruktívan hoztuk meg.

Kerületünkben rengeteg munka vár ránk, sok területen jelentős hátrányban vagyunk a környező kerületekhez képest, így igyekszünk erőinket arra koncentrálni, hogy a 2019. évi rendes önkormányzati választásig is a kerület működése és fejlődése biztosítva legyen.

Arra kértem hát területi szervezetünk elnökségét, hogy dolgozzon ki egy metodikát, miként lehetne megismerni a polgármesteri székért indulni szándékozó jelöltek elképzeléseit és megvizsgálni azt, tető alá lehet-e hozni egy olyan program alapú együttműködést, mely megállíthatja a fidesz további térhódítását.

Az LMP 15. kerületi elnöksége úgy döntött, hogy meghívja az indulni szándékozó jelölteket, ismertessék elképzeléseiket és javaslataikat miként képzelik kerületünk jövőbeni fejlődését, működését.

Az első hivatalosan megjelölt aspiráns, akit Hajdu úr támogat, Németh Angéla jelenlegi alpolgármester asszony, akinek itt az ideje elképzeléseivel kilépni a fényre, bemutatni saját programját, vezetői koncepcióját. Illetve azt, hogy miként akar szakítani az elmúlt 30 év rossz beidegződéseivel, miként akar egy új, modern dinamikus kerületet kialakítani.

Ezért nyílt levél formájában megkerestük Németh Angéla alpolgármester asszonyt.

 nyilt_level.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr9214021860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Benn Húr 2018.06.04. 23:02:28

Németh Angéla jelölésével hatalmas bukta elé néz az úgynevezett ellenzék. Nem igaz, hogy nem tudtok a kerületben egy hiteles embert találni, egy olyan jelöltet, aki nekünk, választóknak felel meg, és nem a politikusoknak. Te is nagyon jól tudod, hogy NA. teljesen alkalmatlan erre a feladatra. Akkor meg minek ez a parasztvakítás? Győzni akartok, vagy László Tamást és bandáját a nyakunkba varrni? Qrvára nem érdekel senkit, hogy mi a programja a jelölteteknek, ha esetleg győzne, a kormány úgyis alá fog tenni, nem lesz belőle semmi. Akkor meg ne áltassátok saját magatokat, de főleg minket ne. Legyen végre más a politika, csapjatok oda az asztalra. Miért nem merült fel eddig például a te neved? Vagy ott van Tóth Imre, akinek Hajduval való viszonya elég érdekesen alakult az elmúlt években, de mégis talán lenne esélye. De a testületen kívül is van élet, a civil szféra is kínál lehetőségeket. Szóval szedjétek össze magatokat, nem kérünk a színházból.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2018.06.07. 08:50:40

@Benn Húr: igazából nem értem. A kerületet jórészt Hajdu vezette 1996 óta, egy kis fideszes intermezzóval 2010-14 között. Lehet állandóan attól rettegni, hogy valaki "alánk tesz", de annak is meg lenne a követkeménye ugyebár. Nem ennyire faék a politika. Másrészt eddig nem tettek alá? Ez az egész gondolkodásmód — a magyar politkáról, az együttműködés mikéntjről stb. — siralmas. A Fidesznek nyilván megvan a joga a saját elképzeléseihez — sok elképzelésük jobb, mint a bármikori MSZP-SZDSZ-es városvezetésé volt. Szóval néha kifejezetten jó, ha blokkolják a DK-s ambíciókat, ami annak legrosszabb újkori verziója. Ilyen a poltika.
süti beállítások módosítása