Szilvágyi László képviselő

Ismert és önálló jelölttel indul az LMP a XV. kerületben

2017. december 04. - Szilvágyi László

Az LMP decemberi kongresszusa elfogadta az országgyűlési választásokra érvényes listánkat, így itt az ideje, hogy bejelentsük, a XV. kerületben Szilvágyi László elismert és sikeres önkormányzati képviselőnk indul a 2018-as országgyűlési választásokon. Ebből az alkalommal beszélgettünk képviselő úrral az esélyekről.

13413571_1100719366652357_613267544907962431_n.jpg

Mit gondol képviselő úr, mi a tétje a 2018. évi országgyűlési választásnak?

A cél egyértelmű: KORMÁNY ÉS KORSZAKVÁLTÁS KELL Magyarországnak! Azt gondolom, hogy le lehet, és le is kell váltani a jelenlegi kormányt, de csak úgy érdemes, ha az elmúlt közel harminc év megkopott és lejáratódott politikusai nem kerülnek újra hatalomra. Mi egy új korszakot, korrupciómentes, és az emberek problémáinak megoldásáról szóló kormányzást ígérünk.

Mi a kerület legnagyobb problémája ön szerint, és milyen megoldásokat kínálnak a problémákra?

Kerületünk rengeteg problémával küzd, de talán a legnagyobb gond a megosztottság. Egy irányba és jó irányba kell terelnünk kerületünk közéletét. Jelenlegi országgyűlési képviselőnk álmodozik, parancsol, uszít, bosszút áll, miközben 600.000.000 Ft körüli összeget szórt el tervezésre, és mi ebből szinte semmilyen fejlődést nem tapasztalunk. Ígért művelődési házat: SEMMI. Ígért sportcsarnokot: SEMMI. Ígért rákospalotai központot: SEMMI. Ígért vasútfelújítást: SEMMI. Ígért villamost: SEMMI… A Zsókavár utcai rendelővel henceg a mai napig, amiről négy év alatt az derült ki, hogy trehány módon lett felépítve, és rengeteg a kivitelezési probléma. Egyeztetett és prioritási sorrendben kezelt beruházásokra van szükség, és együtt az önkormányzattal végig kell vinni az ügyeket, nem egyik ötletből a másikba kell ugrálni. Jelzem, ez idő alatt a szomszéd kerületekben jelentős beruházások valósultak meg, így van jó példa bőven.

Az LMP milyen megoldást kínál ezekre a problémákra?

Nagyon sok telt házas fórumon vagyunk túl. Egyre több választó bizalmát érezzük, és egyre többen jönnek rá, hogy az elmúlt harminc évben egy mozifilmet néztek. Mindegy hogy Fidesz vagy DK vagy MSZP, egyik párt sem a választók gondjaival foglalkozott, csak a saját hatalmi érdekeit nézte. Elszaladt mellettünk a világ, mi pedig egy zárványban élünk. Kerületi szinten az LMP sok apró problémát oldott meg. Arra készülök, hogy magasabb szinten is jól lobbizzak a kerületért. A megoldásunk pedig a választási programunk, a Szél-terv, és a Szél Bernadett által vezetett kormányunk, mely gyógyír lehet Magyarország sebeire.

detti_forum.jpg

 Mi a véleménye milyen eséllyel indul a győzelemért?

Érdekes a helyzet a kerületünkben. A Fidesz részéről egy megosztó, mindenkit semmibe vevő zsarnok indul a hírek szerint, akit ismét kikezdett még a saját csapata is, és szánalmas módon néhány zsák krumplival akarja megvenni választóit. Az egymással is összevesző és sötét szobákban listákat rajzoló baloldali komédia pedig egy 70 éves matuzsálemet indítana, ami jól mutatja mennyire nincs jövője és elképzelése az úgynevezett baloldalnak. A Jobbik pedig egy kész talány, hiszen jelenleg azt sem látjuk pontosan, merre tart és mit akar. Azt kell mondanom kellő szerénység mellett, hogy aki változást és friss új erőt akar a kerületben, az RÁM ÉS AZ LMP-re teszi a voksát.

Egy valami biztos. A híresztelésekkel szemben egyedül indulunk a választáson és reméljük a választók bizalmát! Hét éve ezen dolgozom, azt gondolom, hogy kellőképpen bízhatnak bennem.

SATLAKOZZ HELYI KAMPÁNYCSAPATUNKHOZ, KATTINTS IDE!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr3213415085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása