Szilvágyi László képviselő

Kebelre ölelt offshore lovagok...a Fidesz most csendben?

2017. április 26. - Szilvágyi László

A május havi testületi anyagok között található egy érdekes előterjesztés. A növényolajgyár területén az internetről jól ismert "offshore lovag" szeretne lakásokat építeni. Műemléki épületek lerombolását, és potom pénzért telket is szeretne...Vajon miért vannak csendben a kerületet irányító DK-Fidesz koalíció tagjai?.....pedig nem is olyan rég még máshogy álltak az ilyen lovagokhoz....

letoltes.jpg

Az illető úriember Jellinek Dániel, akiről igen sok érdekes adat lelhető fel az interneten. Például, hogy imádja a Kerepesi úti irodáját, lehet az 52-es a szerencseszáma, rengeteg céget jegyzett be oda, és mindegyiknek képviselője, vagy tulajdonosa. Természetesen a cégek egymásban is tulajdonosok, és a kapcsolati hálójuk egy nagy fekete pók hálójához hasonló.....az építőipari kisvállalkozók kézikönyvében az ilyen cégere a messze elkerülendő jelzőt illesztik. És ami még közös, hogy mindegyik cégháló végén egy külföldi ( több esetben offshore hátterű) cég található.

A DK részéről ez nem annyira meglepő - hiszen "Ferenc testvér" idejében paradicsomi állapotban tobzódtak az ilyen cégek. Ami meglepő a kerületet valójában irányító Fidesz frakció és az Ő "kiskirályuk" Pintér Gábor igencsak csöndes viselkedése.

drpintergabor.png

Jó persze meglepődni azért nem kell, hiszen a Fóti buszon a gonoszok azt beszélik az Ő kis családi cégcsoportjában is lehettek St' Vincent szigeteki offshore cégek, és ingatlanok, földek tulajdonlásában sem áll rosszul a klán. De az meglepő, hogy nem Ő adja be az előterjesztést, pedig minden olyan ügyön rajta tartja szemét és kis kacsóját tenyérrel felfelé, mely földdel, fejlesztéssel, és pénzzel jár.....furcsa, vajon mi a nagy csend oka?

Aztán arra jutottam, segítek a mi kis helyi dzsentrinknek, segítségül hívom a Fidesz gigantikus agytrösztjét,

Németh "rezsi" Szilárdot

 

HOPPPPPPPÁCSKA.......most akkor mi van? Ha a kék szövegre kattintanak és a  linket megnyitják, meglátják mennyire nincs jó véleménnyel a Fidesz IQ bajnoka a kerületünkben tevékenykedni akaró offshore lovagról...

Ezek szerint folytatódik a kettős beszéd, vadul harcolunk az offshore ellen, feljelentünk, habosítjuk az egyik oldalt, majd szép csendben máshol adunk nekik támogatást, pénzt, paripát, fegyvert? És vajon a kerületet "tanyasi kerületnek" tartó polgármesterünk milyen szerepet játszik ebben a csúfos történetben?.....vajon társ vagy balek?...kíváncsiak leszünk, május 2.-án kiderül.....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr1412454675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hatodikx 2017.04.29. 11:17:51

Az olajgyár területe nem az önkormányzaté, külföldi magántulajdon, Hornék idejében privatizálták. A "műemlékek " önmagukban rondák, semmire sem használhatók.
Most pedig mint közvetlen környékbeli: Alig várom, hogy lebontsák a ronda kerítést, ami mellett csak a szemét gyűl, bokrok, gaz, nem lehet gyalog elmenni a boltig. Ön mit szeretne ide? ne épüljön lakópark? Hadd gyűljön a mocsok, a törmelék, a patkányfészek?

Szilvágyi László 2017.04.29. 11:35:31

Kedves HatodikX (gondolom ez vezetéknév:)),

akkor ezek szerint egyetértünk, hogy 23 éve parlagon van, vajon miért is?...a műemléket levédő szakemberek ezek szerint nem értenek hozzá, nyilván az "offshore" lovag sokkal jobban ért hozzá.
Épüljön lakópark, csak nem úgy hogy eltüntetik külföldre a hasznot, és a házat valóban felépítő vállalkozókat pedig nem fizetik ki:(....sajnos az ilyen "projektcégek" azért szoktak létre jönni, hogy ne fizessék ki az építőket, és eltűnjön valahol Panama és a St' Vincent szigetek között....
süti beállítások módosítása