Szilvágyi László képviselő

Megéri azért összedugni a fejünket......sikerek a költségvetésben.

2017. február 28. - Szilvágyi László

Száz feletti javaslatot, észrevételt kaptunk azzal kapcsolatban, mire is költsük a kerület pénzét, mivel tehetnénk kissé jobbá életkörülményeinket.

Köszönjük mindenkinek a véleményét, javaslatát, nagy segítség lesz majd választási programunk megírásakor. De szerencsére a képviselő-testület józansága hozott néhány eredményt, melyek egy részét saját sikerként is elkönyvelhetjük.

a-siker-dinamikaja.jpg

A javaslatunkra kettő nyilvános WC létesül a kerületünkben, egy Újpalotán egy pedig Rákospalotán. Régi problémát sikerül ezzel orvosolni, sok esetben okozott problémát a nyilvános illemhelyek hiánya.

Támogatásunkkal valósul meg 16 térfigyelő kamera telepítése, 2 kutyafuttató létesül kerületünkben, a hulladék zöldterületek terhére - helyettesítő fasor telepítése mellett - parkolók létesülnek, és próbálunk jobban gondoskodni majd a kutyaürülékek elszállításáról.

E mellett persze maradtak még problémák - leginkább az útfelújítások mielőbbi kierőszakolása a Fővárosi közgyűléstől -de azt gondolom ezek a pici lépések is emelik majd kerületünk élhetőségét.

Javaslom maradjunk kapcsolatban, mert mint látható lehet azért kitartó munkával ellehet érni eredményeket, köszönöm Önöknek, jó volt most képviselőnek lenni.

Szilvágyi László

önkormányzati képviselő

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr1012303185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása