Szilvágyi László képviselő

Pofám leszakad, így kell Fidesz közeli céget közpénzzel kitömni, álbaloldali segítséggel……

2016. augusztus 17. - Pandras

A XV. kerületi önkormányzat augusztus 16-án megtartott rendkívüli testületi ülésén (ami véleményem szerint több okból is aggályosan lett összehívva és előkészítve) láthattuk milyen a kutya és a macska szerződéssel szentesített barátsága. Miként farag rá a kerület lakossága a Fideszes bűnbanda közpénz-szivattyújára……

kep.jpg

Forrás: Szomszédok forever

Rövid előzményként:  2015-ben az önkormányzat úgy döntött, hogy az önkormányzat egyik cégének (RUP 15. Kft) a továbbiakban nem a képviselő testületnek kell beszámolnia a tevékenységéről, hanem csak a Pénzügyi bizottságnak, amelyben mit ad Isten többségben vannak a gigakoalíciós képviselők (FIDESZ, Liberálisok, stb). További érdekesség, hogy a RUP 15. Kft-t bízták meg a kerületi közétkeztetés menedzselésével. A mai testületi ülésre, mint kiderült azért volt szükség, mert a RUP 15. Kft rosszul írta ki a pályázatot, amelyre egyébként csak egy cég indult. A rossz kiírás egyik eredménye az lett, hogy a közétkeztetést lebonyolító/pályázatot megnyerő cég belengethette a városvezetésnek, hogy perre viszik az ügyet, ha érdekeik sérülnek a rossz kiírás miatt. Minek okán ezt a problémát már a gigakoalíciós bizottság nem tudta megoldani, ezért a képviselő-testülettel akarják eloltani a tüzet. Mindezt úgy, hogy a képviselők, így én is, nem olvashattuk el azt a szerződést, amelyet az önkormányzat köt/kötne azzal a céggel, amely közpénzből fogja többek között gyermekeink közétkeztetését is megoldani. Hogy milyen minőségben……. Majd kiderül. (Ezek után kérdés pl. hogy milyen felkészültséggel szavazhattak képviselő társaim.)

Most szembesültek a régi motoros kerületi „politikusaink” miként vezette meg Őket, a kerületet valójában irányító Fideszes vazallus, László Tamás. A fóti buszon hallott mendemondák alapján László Tamás személyes – rossz nyelvek szerint több is, mint személyes – irányítása alatt álló RUP 15 Kft. szépen megvezette a kerület régi motoros, balliberális képviselőit, és zenitjén már túljutó Polgármesterünket. Sikerült politikai zsarolással elérnie, hogy a Képviselő-testület csak most lásson tisztán, miként kell milliárdokat lenyúlni a kerület gyerekeitől, időseitől, magatehetetlen lakosaitól, természetesen hova máshova, mint a Fidesz oligarcháinak zsebébe.

Mást sem hallunk, mit hogy Magyarország jobban teljesít, nincs infláció, alacsony az alapkamat, dübörög a gazdaság…..ám ez semmi másra nem alkalmas,  mint a nyilvánvaló közpénz-lopások kendőzésére. Ez a maffia most elérte kerületünket is. Rátették a kezüket egy több milliárdos üzletre: a közétkeztetésre. Egy újságcikkekből jól ismert (és pár éve eleve valószínűleg a pénzlenyúlásra alapított) cég egyedüli pályázóként, az eddigieknél 30%!-al magasabb áron jutottak zsíros megrendeléshez. A jól csengő nevű „kórházmenza” és a nemzeti bőrbe bújtatott „pannon” menza a két partner, akik az elkövetkezendő 10 évben ellátják majd kerületünket étellel. Több cikkből is kiderül, hogy milyen érdekeltségekről is beszélünk: a híres nemzeti gázszerelő Mészáros Lőrinc érdekeltségi körébe tartozó, valamint a Fidesz vízén evező hirtelen nagysikerű vállalkozó dinasztia, a Bihari család érdekeltsége:

„A Bakony Hús Kft.-t (Mészáros Lőrinc érdekeltség volt. a szerző) most megvásárló cég egyedüli tulajdonosa pedig a cégadatbázis szerint egy a 33. életévében járó nő, Bihari Ágnes. A titok nyitja azonban a férje lehet. A szintén fiatal Bihari Attilának ugyanis számos érdekeltsége van a közétkeztetési piacon, így társtulajdonos a Heves Megyei Online cikke szerint a 2014 óta az egri Markhot Ferenc Kórház élelmezését ellátó Kórház- és Menzaétkeztetés (KEM) Szolgáltató Kft.-ben, de emellett több, közélelmezéssel foglalkozó cég is köthető hozzá. Bihari Attila többi három menzás cégének az érdekessége, hogy a fiatal üzletember tavaly ősz óta vásárolta fel azokat (illetve egyet megalapított), ám úgy, hogy egyelőre ezek közül egyik sem folytat érdemi gazdasági tevékenységet.”  Forrás: nol.hu

Az ember gyomra egyből görcsbe is rándul a kórházi koszt hallatán – a cég az egri kórházban borzolja a lakók idegeit ennivalóival – és azonnal félteni kezdjük gyermekeinket. A ”pannon” jelző pedig eddig semmilyen kontextusban nem jelentett sok jót az átlagembernek.

Mégis, ma 13 képviselő megszavazta, hogy menjen a biznisz, folyjék kifelé a lóvé a kerület zsebéből, véletlenül pont a "barátok" zsebébe.

Egyelőre, nem tudjuk ki a titkos 3 fő, de 10 Fideszes „biorobot” úgy szavazta meg ezt a dolgot, hogy semmilyen érdemi információjuk nem volt. Szerződést sem láttak az előterjesztés mellé, sőt egyikük még el is ismerte, nem tudják milyen lesz a minőség. De van rejtélyes három képviselő, akinek indokait nem ismerjük. Adatokat, szerződést, információkat Ők sem láttak, nem is ismerik az ügyet. Mégis bátran, semmitől nem zavartatva nyomogatják gombjaikat….vajon MSZP-s, vagy DK-s, vagy Jobbikos képviselő, vagy maga a Polgármester?.....egyelőre nem tudjuk, de kíváncsiak vagyunk.

Minek okán szerintem a közszolgálatának nem arról kellene szólnia, hogy tömködjük a haverok zsebeit, így nem is vettem részt ebben a bolhacirkuszban, nem asszisztálok semmilyen lopáshoz. Azonban megkeresem a Kormányhivatalt és kérem, vizsgálják ki, hogyan lehet milliárdos nagyságrendű ügyekről, ilyen előkészületlenül és bizottsági tárgyalások nélkül dönteni, ha tudom, megpróbálom megakadályozni a kerület lenyúlását.

Friss hír: A balliberális koalíció egyik tagjától megtudtuk, hogy az MSZP és a Jobbik segített a Fidesz bizniszét tető alá hozni.....erre mit tudok mondani, úgy látszik van az a pénz amiért már nem is kell annyira harcolni a Fidesz ellen. 10 év alatt közel 700 millió plusz pénz az Önök zsebéből, a Fideszes maffia zsebébe, vajon mennyi jut ezért a három maffiát segítő szavazatért?

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr9010416682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ballib Cenzúrázók Réme 10 2016.08.17. 13:47:17

El se múlik már egy levegővétel anélkül, hogy az álbaloldali álcivilek le ne támadják Orbán Viktort, az ő családját a Fideszt és az ő világra szóló eredményieket. Nem kímélnek ezek semmit és most már Mészáros Lőrincet is úton útfélen támadják. Csak azért mert szorgos ember, megfogja még a fillért is, hát még szép, hogy többre viszi, mint a semmire se használható tudományokat magoló liberális értelmiség!

Csak hogy van egy nagyon jó hír hiveink! Mégpedig az hogy nekünk megingathatatlan hitünk van a mi Orbán Viktorunkban és az ő nagy családjában. Mondjuk fel naponta 5-ször a mi Hiszekegyünket, vasárnap ettől harsogjon a templom és akkor a norvég pénzek se fogják soha hatalomra juttatni Fodor Gábort és kétfős pártját.

Hiszekegy

Hiszek az Orbánban
Hiszek minden szavában,
Hiszem, hogy NER-Magyarország
A legboldogabb kontinens az egész világban

Hiszek a Ráhelban,
Hiszek a Tiborcban,
A Flieres rokonokban,
Az önálló lábon álló nem is családi strómanokban.

Hiszek a Gázszerelőben,
Hogy keze-lába tiszta,
Akárcsak a műkörmösnek,
És az egész fidesz nagycsaládnak

Az utolsó leheletemig hiszek az Orbánban!
A kommunisták, az EU, az EP, az ellenforradalmárok, a CNN, a Tavares, a Velencei Bizottság, a Soros, a Simicska, a norvégok, a liberálisok, a Kun Bélák, a migránsok, az álcivilek, a háttérhatalmak, a külső erők, a szoft púderek elleni harcában,
Hiszem hogy sose fog elfáradni,
Még a szentté avatása előtti órákban.
Sem.

Gabbesz 2016.08.17. 14:17:02

Az álbaloldal az olyan mint a virtuális párt? Hány százalék szavazatot sikerült szerezni tisztelt LMP az álbaloldal kifejezéssel?
Be kellene látni tisztelt LMP-s képviselők, hogy az LMP mint olyan halott. Ha továbbra is politikával szeretnének foglalkozni, akkor javasolom valamelyik mérhető támogatottságú pártba történő átigazolást.

Ballib cenzúrázók réme 17 2016.08.17. 16:31:51

@Ballib Cenzúrázók Réme 10:

Nikhamisító pöcs.
Veled ellentétben, én soha nem védtem egy tovajt se.

Ti rendszeresen tagadjátok Gyurcsány és Varjú, Hagyó meg a többiek lopását.

Az egyetlen szempont, hogy a két tolvaj közül az győzzön, ha már nincs más alternatíva, amelyik nem adósítja rommá közbe az embereket, és az országot.

Ha majd lesz harmadik alternatíva akkor szólj !

1ghost 2016.08.17. 18:00:10

@Ballib cenzúrázók réme 17:

Hát ez baromi jó volt! Grat!

A fideszbérenc alteregót viszont agyvérzést kapott!

Secnir 2016.08.17. 19:12:21

@Ballib cenzúrázók réme 17:
szép volt ez a vers, gratulálok. terjeszthetem, hogy te írtad?

igazi hős 2016.08.17. 20:05:43

@Ballib cenzúrázók réme 17: Akkor szavazz a Ferire, ő a te embered(?). Az országot OV ugyanolyan ütemben adósította el, mint az elqró, a devizahitelt is az első Orbán kormány szabályozta ilyen minimális mértékben. (Persze, ha az utána következők szigorítottak volna, akkor a gazdád a söpredéket kiviszi az utcára, hogy a "bankárkormány" miért veszi el az olcsó hitelt a zemberektől.)

prfecó 2016.08.19. 14:00:03

Érdekes közétkeztetési kíírás lehetett ,hogy csak egy cég indult. XVI kerületben korábban 3 közétkeztető cég is szolgáltatót
. Volt köztük multi és magyar tulajdonú is.
süti beállítások módosítása