Szilvágyi László képviselő

Szteroid-Demokraták

2016. február 26. - Pandras

Mára valószínűleg az ország minden állampolgára hallott már a keddi incidensről, ami a Nemzeti Választási Irodánál játszódott le. Nagyon sokan - többek között magam is – eléggé életszerűtlennek tartották, hogy 10-15 fős markos legényekből álló csapat egyszer csak népszavazási kezdeményezést kíván beadni.

A józan paraszti ésszel megáldott emberek azért minimum sejtik, hogy miről is szólt ez a dolog.

20160223nemzeti-valasztasi-iroda-blokad1.jpg

Forrás: origo.hu

Én magam jóhiszemű ember vagyok. A XXI. század a változások, és megújulások időszaka. A rendszerváltás (vagy inkább módszerváltás) követő években általában a jól öltözött politikusok voltak azok, akik felborzolták az emberek kedélyállapotát, és a napi közéletet.

A 2006-os utcai zavargásoknál elég sok olyan testfelépítésű tüntetőt lehetett látni, mint most kedden a NVI-nél. Úgy vélem ez egyet jelenthet: 2006-ban a szteroid – demokraták még csak az utcán "hallatták" hangjukat, most már a népszavazás intézményének kapuját „döngetik”.

Ezek után nem csodálkoznék, ha egy sok évvel ezelőtt megszüntetett pártot, a Magyarországi Gyúrósok Pártját újra alakítanák. Ha ez megalakul, akkor könnyen kitalálható lesz, hogy a FIDESZ-KDNP-vel fog választási együttműködést kötni, illetve a CÖF rendezvényeit fogják biztosítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr368422284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása