Szilvágyi László képviselő

Zsiráf a fészekben....avagy csak a "magyarfoci" mindenáron?

2014. augusztus 08. - Szilvágyi László

    Azt gondolhatta a kerület vezetése, hogy csak a "magyarfoci" létezik a kerületben,      mikor megkapta a REAC elnökének levelét, melyben az NBIII-as labdarúgó csapat támogatását kérte.

 175412.jpg

Azonban egy költségvetési módosító javaslattal hívtam fel a figyelmet, hogy bizony számtalan sikeres és méltán elismert egyéb sportot folytató egyesület is működik kerületünkben. Kértem is tisztelettel, hogy azután, hogy az NBIII-as "magyarfoci" csapat támogatását több mint megdupláztuk, talán szánjunk néhány forintnyi figyelmet a többi csapatnak is.

Javaslatomra, a többi sportszervezet is kapott kiegészítő támogatást a Képviselő-testülettől az alábbiak szerint:

 táblázat.png

A kerület sportért felelős alpolgármestere azt bírta ehhez hozzátenni - miután felolvasta a valószínűleg a "főnökétől" kapott mélyenszántó sorokat - hogy "sajnálja, hogy elindult a választási kampány." Majd azt is hozzátette, a "többi sportszervezet nem szólt hogy kér pénzt."

 Két dolgot nem értek az egész üggyel kapcsolatban:

- mit jelent az, hogy a többi egyesület nem kért pénzt? Ezek szerint kuncsorogni kell minden, Kerületünk hírnevét öregbítő sportegyesületnek alamizsnáért, mert különben a Kerület vezetése nem is kérdezi Őket?

- ezt a javaslatot miért nekem kellett megtennem?

Természetesen mi LMP-sek, próbálunk figyelni segíteni és támogatni sport szervezeteinket, és én mint képviselő minden esetben javaslattal fogok élni, miként segíthetnénk egyesületeink sikereit.

Ismételten felhívjuk a Kerület mindenkori vezetésének a figyelmét, hogy nem csak a "magyarfoci" az egyetlen sikeres és tiszteletreméltó sport szűkebb hazánkban, felszólítjuk Önöket, hogy máskor saját kútfőből is jusson eszükbe a többi sport támogatása is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr776588123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása