Szilvágyi László képviselő

Fiatal pároknak bérlakás-programot?!

2015. szeptember 12. - Pandras

NYÍLT LEVÉL A XV. KERÜLETET VEZETŐ DK-FIDESZ-MLP-RÁTE KOALÍCIÓHOZ ES AZ EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS ESÉLYEGYENLŐSÉGI BIZOTTSÁGHOZ

  Tisztelt Képviselők és Bizottsági tagok!

 

Kerületünk lakásgazdálkodási stratégiájának alapköve kell, hogy legyen kerületünk lakosságának fiatalítása, a családot alapítani kívánó fiatal párok fészekhez, lakáshoz juttatása, ez a Lehet Más a Politika XV. kerületi szervezetének egyértelmű és világos álláspontja.

Kézhez kapva 2015.09.16.-i rendkívüli bizottsági meghívójukat, látom, hogy az ülés témája a kerületünkben kiírandó költségelvű pályázatok szempontrendszerének meghatározása lesz.

Sajnos ebben az időpontban az Európai Unió zöld szervezeteinek önkormányzati képviselőit tömörítő rendezvényén leszek, kérem, engedjék meg nekem, mint a Lehet Más a Politika önkormányzati képviselőjének, hogy ismertessem szervezetünk álláspontját és javaslatait a kérdésben.

Jómagam korábban tettem már önálló javaslatot egy olyan szempontrendszer kidolgozására, mely a családot alapítani kívánó fiatal párok számára biztosítana lehetőséget fészekrakásra, és életük megkezdésére. Sajnos, mint eddig minden jobbító javaslatomat, erőből leszavazták. Emlékeztetném azonban Önöket, hogy ígéretet tettek arra, hogy a jövőbeni lakáspályázatoknál valamilyen módon igyekeznek javaslataimat figyelembe venni. Sajnos az utoljára kiírt pályázat esetében erre semmilyen módon nem tettek javaslatot.

FELSZÓLÍTOM HÁT ÖNÖKET, TARTSÁK BE ÍGÉRETÜKET, GONDOLKODJANAK FENNTARTHATÓ ÉS ELŐREMUTATÓ MÓDON ÉS A JÖVŐBEN KIÍRT PÁLYÁZATOKBAN BIZTOSÍTSANAK LEHETŐSÉGET ÉS ESÉLYT FIATAL ÉLETÜKET MEGKEZDENI SZÁNDÉKOZÓ PÁROK RÉSZÉRE, HOGY KERÜLETÜNKBEN MEGTELEPEDJENEK ÉS GAZDAGÍTSÁK GYERMEKEINK, VAGYIS JÖVŐBENI LEHETŐSÉGEINK SZÁMÁT!

Miután megkülönböztetésben részesítették szavazatukkal a helyben dolgozó köztisztviselőket, közalkalmazottakat, kérem, cselekedjenek hasonlóan a kerületünkben élő vagy ide települni vágyó fiatal párokkal szemben is. Ehhez vezető egyik úthoz a korábban benyújtott javaslataim nyújtanak támpontot, kérem, ne az erőből való politikai elutasítással, hanem megfontolással tekintsenek rá.

 

Üdvözlettel:

Szilvágyi László

Lehet Más a Politika - LMP

Önkormányzati képviselő

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr667783090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása