Szilvágyi László képviselő

Mészáros Lőrinc megnyerheti a XV. kerületi főutak felújítását?!

2017. május 29. - Pandras

Pár nappal ezelőtt demonstrációval kívántuk felhívni a figyelmet  arra, hogy milyen állapotban vannak a XV. kerület Fő útjai.

Örömmel jelenthetem, hogy ennek vége lehetne! .... :)

Vásárcsarnoki kitelepülésünk alkalmával jött számunkra a megvilágosodás egy kerületi lakóval folytatott beszélgetés közben. Azért hanyagolhatják el a XV. kerületet, mert a kerületi gigakoalíciós városvezetés RÁTÉ-DK-Liberálisok-FIDESZ, nem találta még meg a csatlakozási pontot Orbán Viktor, és ezen belül Tarlós úr pénztárcájához.

Pedig, ha Hajdu polgármester urunk elintézné, hogy ki legyen írva egy pályázat, akkor azon csak és kizárólag a mi nemzeti gázszerelőnk Mészáros Lőrinc nyerhetne, és akkor rövid időn belül megújulhatnának útjaink.

ameszaros.jpg

Forrás: varanusz.blog.hu

Természetesen ez csak egy humoros megközelítése az egyébként tragikus állapotnak, de azt gondolom jól jöhet még az Önök véleménye később, így megkérdezném, mi a véleményük:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr7412544693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása