Szilvágyi László képviselő

Teher alatt nő a "zebra"

2015. november 13. - Pandras

Szeptemberi kezdeményezésünk, és főleg a kerületi lakók kérése úgy tűnik révbe ért. Az októberi képviselő-testületi ülésen átadtam Hajdú László polgármester úrnak azt a több száz aláírást tartalmazó petíciót, amit a kerület lakosai írtak alá.

A kezdeményezésünk így szólt:

"Aláírásommal támogatom és kérvényezem, hogy az illetékes szervek a gyalogos forgalom számára biztosítsanak jelzőlámpával ellátott gyalogátkelőhelyet Budapest XV. kerület Szentmihályi útra az Ázsia Center és az Erdőkerülő utca közötti útszakaszra."

a-siker-dinamikaja.jpg

Polgármester úr facebookon, és a testületi ülésen is elmondta, hogy ez a zebra már nagyon régre visszanyúló történet a főváros és a kerület között. Ő személy szerint anno azt is felajánlotta, hogy az önkormányzat megcsinálja, de akkor a főváros ezt nem engedélyezte.

Nos úgy tűnik a régóta kívánt zebránkra is igaz a mondás: teher alatt nő a pálma, jelen esetben "zebra". Hiszen pár nappal ezelőtt a BKK levélben tájékoztatta az önkormányzatot, hogy már indokoltnak tartják a zebra kialakítását. Sőt, ha az önkormányzat saját költségére megcsinálná, akkor ezt a főváros nem akadályozná meg.

Ez alapján döntöttem úgy a mai napon, hogy javaslattal élek polgármester úr felé, amelynek egy célja van. Az önkormányzat saját költségére biztosítsa végre annak a zebrának a létrehozását, amellyel biztonságosan tudnák elérni a kerület lakosai az újpalotai kiserdőt.

Bízom benne, hogy polgármester úr, és a többi képviselőtársam is támogatni fogják javaslatunkat a decemberi testületi ülésen.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr28075892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása