Szilvágyi László képviselő

Egy képviselő is érhet el sikereket......1. rész

2018. október 10. - Szilvágyi László

A választókkal beszélgetve sokszor hallani az utcai kitelepüléseken, hogy mit tud tenni egy szem képviselő egy huszonegy fős testületben, milyen módon tudja segíteni a kerület fejlődését? A mostani sorozatom elindítása azt célozza bemutatni, miként lehet végigvinni elképzeléseket, miként lehet a választók aprónak tűnő, de a mindennapi életben fontos fejlesztéseket megvalósítani.

Kezdjük a szükségnél. Az LMP mind kerületi, mind fővárosi szinten fontosnak tartja nyilvános WC-k telepítését, bővítését. Jómagam kerületünkben 2018-as évben nyújtottam be nyilvános WC telepítési programot, melynek első állomása lett a Vásárcsarnok mellett átadott nyilvános WC, amely 0-24 órában igénybe vehető.

Tisztában vagyunk azzal, hogy nagy a kerület, ezért folytatni szeretnénk a nyilvános WC-k bővítését. Javasolni fogunk újabb telepítéseket, a következőt Rákospalotára tervezzük.

wc_1.jpg

Gyermekeink biztonságánál nem lehet fontosabb! Szűk egy évvel ezelőtt keresett meg a Patyolat ovi szülői csapata segítséget kérve, hogy megépüljön egy zebra a Wysocki utcán, amelyen biztonságos módon meg tudják közelíteni a Patyolat ovit.

Költségvetési módosító javaslatom segítségével, ősszel átadásra került a vágyott átkelő. Nagyon örülünk, hogy elkészült végre a zebra, és birtokba vehették a kerület lakói.

zebra_wysocki_2.jpg

 

Azonban itt nem állunk meg! A következő zebra reményeink szerint végre a Szentmihályi úton létesül. Sajnos a Főváros rengeteg akadályt gördít a zebra megépítése elé, de töretlenül bízunk abban, hogy idén megépülhet. Remélem, következő része sikereinknek erről szól majd.

Továbbra is bátorítom kerületünk minden lakóját, hogy keressen minket, ha megvalósítható és hasznos ötlettel rendelkeznek! Együtt véghez visszük azokat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr4814292397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CyberPunK 2018.10.11. 13:25:28

Nekem lenne két ötletem. Mondjuk a Zsókavár utcában lévő épület méretű CBA reklám ledózerolása és helyette parkoló létesítése hasznos lenne a lakosoknak.

Illetve esetleg a közteresek/rendőrök kinézhetnénk néha kora reggel a csarnokhoz, és elmagyarázhatnák a sok tahónak, hogy mit is jelent a Páskomliget elejeén a megállni tilos tábla...

CyberPunK 2018.10.18. 14:00:43

Azért valami reakcióra számítottam volna egy hét alatt...

Szilvágyi László 2018.10.18. 14:18:36

Kedves Hölgyem/Uram, javaslatait rögzítettük és próbáljuk figyelembe venni programunkban. Nem éreztük, hogy válaszolni kellene rá, hiszen korrekt és megszívlelendő feltevések. Szép napot.

CyberPunK 2018.10.18. 14:29:55

@Szilvágyi László: Ez meglepő fordulat, számítottam egy kis vitára. :) Tisztelettel előre is köszönöm, ha tud foglalkozni ezekkel a kérdésekkel.

Stili 2018.11.07. 21:32:23

Úgy néz ki lehet gyúrni a közbiztonságra is, eléggé megszaporodtak a kétes elemek. Főtér, Apolló utca az elmúlt napokból, javaslom a facebook-os Újpalotai csevegő követését!

Szilvágyi László 2018.11.08. 13:49:42

Kedves Stili, bizony nézzük is és halljuk a szavukat:).....magam is láttam a Főtérnél a két mentő és négy rendőr autót a napokban:(.....Javaslatainkat megtettük Németh Angéla polgármester felé, az Ő felelőssége mit tesz az ügyért....
Mi mindenesetre toljuk az ügyet, mert megoldást kell találni
süti beállítások módosítása