Szilvágyi László képviselő

A kerületi gyerekek vagy a DK érdeke a fontosabb?.....számomra mindig a gyerekeké

2017. július 27. - Szilvágyi László

Érdekes és bizonyos értelemben szánalmas testületi ülésen vagyunk túl, ahol vért ivott DK szimpatizánsok ordibálása helyett végre valós ülésre, érvek ütköztetésére, és a gyermekek érdekében meghozott döntésekre is sor kerülhetett.

Világ rekordot döntve három testületi ülés is össze lett hívva a tegnapi napra. Az elsőre ismét nem jöttek el bátor fideszes képviselőink (kíváncsi vagyok a fizetésüket megkapják-e), a második véleményem szerint egyértelműen törvénytelenül lett össze hívva (amit többszőr is jeleztem), a harmadik pedig gyors és konstruktívra kerekedett.

A nagy vihart kavart polgármestert leváltani kívánó előterjesztés napirendre sem került, így e kérdésben nem foglalhattunk állást.

A második ülésen - őszintén örülök hogy ezt is leírhatom - pedig két és fél év után elmondhatom, hogy büszkén állhattam polgármesterünk mellé, mert képes volt a DK napi politikai haszonszerzése elé helyezni a kerület érdekét.

Történt ugyanis, hogy a bukott miniszterelnökünk pártja a kerületi gyermekek testén keresztül próbálta a legutóbbi mérések szerint 3%-ra leküzdött "népszerűségét" növelni. Elsőként a Micimackó óvoda területét képviselő Tóth Veronika (DK) érvelt hosszasan a mellett, miért is nem kell felújítani a választó körzetében lévő óvodát! Véleményét Dr. Lamperth Mónika (jegyző?) véleményére alapozta, mellyel kapcsolatban egyelőre hivatalos (rendőrség, ügyészség, versenyhivatal, stb.) megerősítés nem érkezett, így mint volt politikus véleményét, azért szentírásnak semmiképpen nem vehetjük.

Számomra a helyzet egyértelmű volt. Egy megkezdett felújítást - azt ki kell majd vizsgálnunk volt e gond a megkezdésével - nem lehet megállítani és a gyermekek nem szenvedhetik kárát a kerületi politikai csatározásnak! Ha volt bármilyen pályáztatási probléma vagy túlárazás, azt ki kell vizsgálnunk - erre teszek javaslatot a szeptemberi ülésre és kérem is képviselő társaim támogatását - és meg kell tennünk a feljelentést, ha valami kiderül!

Örömmel tölt el, hogy e tekintetben közösen gondolkodtunk Polgármester úrral, és velem együtt Ő is megszavazta a költségvetés módosítását, mely megnyitja az utat az óvodáink felújítása előtt!

hajdu_szavazat_uj.jpg

 

Ennek fényében különösen érdekes Gy. Németh Erzsébet (DK) fővárosi képviselő, minapi írása mely színtisztán politikai uszítás és hazugság, minden szavából lerí, hogy fogalma sincs a helyi helyzetről, és csakis napi politikai érdek vezérli.

Arról a Gy. Németh Erzsébetről (DK) beszélünk aki:

- nem volt itt tiltakozni mikor a DK-Fidesz országban egyetlen írásbeli politikai koalíciója megköttetett

- nem volt itt mikor bezárták a Neptun iskolát, és nem volt ott a minisztérium előtti tüntetésen sem

- nem emelte fel szavát a fővárosi közgyűlésben mikor kihúzták a felújítandó utak listájáról az Erdőkerülő utat, és nem javasolta soha hogy, zebra épüljön fővárosi forrásból a szánkózó dombhoz

- nem volt itt tiltakozni amikor 30%-al felemelték a közétkeztetési díjakat (most hősiesen együtt hangoskodik az ezt megszavazó MSZP képviselővel)

Most amikor pártja döglődik, megjelenik és gyermekek testén át akar politikai szimpátiát ébreszteni.....ez szánalmas....

Én köszönöm a köszönő leveleket a szülőktől, akik támogatják a beszerzések jövőbeni kivizsgálását, és remélik, ha volt felelős megbüntetik őket, de aggódtak és szomorúak voltak a kialakult helyzet miatt. Köszönik a felelősségteljes hozzáállásom, és remélik az úgymond "nagy pártok" a jövőben egyezségre jutnak, mert most úgy tűnik nem tudják vezetni kerületünket......pedig állítólag erre szerződtek a sötét titkos szobában 2014-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvagyilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr7212695243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása